Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni ni pelene za djecu nisam mogao dobit!
i nisi...dok Fadil nije uveo 100KM dječijeg mjesečno
Zato u Sarajevu 1000 km a ovi jaki kantoni što odbijaju pare rijetko koji.. Mislim Zenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izetbegovicu, Becirovicu, Komsicu, trojka, vidite li vi ovo ????
Trojka gdje vlada to ima..
Bice love za romsku populaciju
Živio Rio Tinto.
Plaća Rio Tinto?
roditelji cuvajte djecu pogotovo u bolnicama. Djeca postaju male stedne knizice za lopove .
Al to nije ni usvojeno niti če biti.. i kad bude uz posebne uslove kako to novinari u prilog vučiču.. to ce biti ono ako ste na selu i izpunjujete to ovo ono vako nako.
Izpunjujete - kakva grdna rijec. Odakle si zivota ti?
mazanje ociju ljudima
Idioti sa klixa. Ovo je samo predlog zakona. Ovo nikada nece biti usvojeno.
30god posle rata...25god i vise vladavine SDA ...da je SDA htjela bolje BIH u BIH bi se zivjelo kao gospoda,a u federaciji kao KRALJEVI!!!! ali to SDA nije htjela pa cije REPUBlKLA SRPSKA bi nama u federecaiji zavidila...pa st bi se onda desilo sa PS!!!!!!!!!! ALI to SDA nije htela tako da bude!!!!!!!!!
Neka ih izdrzava onaj ko ih je pravio
Upravo tako, a ne narod.
nije ovo još prošlo i sumnjam da ce. mnogo je to novaca. sumnjam da imaju
Dobija se i sada za prvo dete 5000e.
Opet trpe penzioneri, ali na mladjima svet ostaje. Srbija je jedina zemlja u regionu gde penzija prati BDP, a ne prosecnu platu. I raste znatno sporije. Ogroman broj penzionera, manje opterecenje za budzet. Apsurd u Srbiji je sto vlast vlada uz pomoc glasova penzionera, koji su najvise zakinuti u celoj prici. Oni se bukvalno zrtvuju - to je agencija na vlasti lepo odradila, SFRJ generacije, navikle da su srecne sa malo.
kad sad komsije pocnu upirat
Ha ha ha! Vidi bo to v a iz Srb sto su se raspisali na klix-u, da fale svog 'Grejt Lider' i svoju 'Grejt Lend'
Kod nas mozes samo dodatni porez dobit, samo gledaju gdje da te uzmu
Treba palit za Novi Pazar i kod Vucka. Od ovih nasih iz Sarajeva nema nista. Samo nas lazu i to od 90tih godina. Bosnjaci u Novom Pazaru ce biti svi redom Rokfeleri za nas iz Sarajeva. I sta je on manji
Oni su vec sad Rokfeleri za pola Balkana. Probaj da dobijes fiskalni racun u Pazaru... dinar poreza ne placaju, sve im Prvorodjeni dozvoljava... Ugostitelji iz Kraljeva su odavno pootvarali restorane po Pazaru.