Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da niko nije presudjen u ovom slucaju...znaci nije niko kriv...
Što dajete MITO na ginekologiji?! Šta, ako dajte mito doktori će vam bebu kao pripaziti bolje? TO IM JE POSAO! U vojnoj su mi porodili suprugu, sve za 5, pita neko od poznanika da li treba dati doktorima/sestrama nešto na ruke...oni presretni bili kad je supruga ostavila krosane i još neke sitnice nakon što je izašla. Ostavili smo im dječije naljepnice koje se lijepe na zid da malo dekorišu.
Bravo. Narocito mladji doktori su posteni.
nazalost nista se drugo nije ni ocekivalo, dobro jutro bih
E čuj oca kaznili za davanje mita, koji je za zdravlje djeteta htio da časti? Pa zar čovjeku nije dovoljna trauma što su mu ti isti dijete zamalo ubili? E sude, sude..
Kod nas u zdravstvu pri zapošljavanju teška korupcija i mitologija već 30 g cvjeta, hoće li se, stati u kraj kofolnim testovima a zna, se već za koga je konkurs ili već rade. Za radno mjesto kaži i do 20.000km uzimaju, a, sve lafo šehidske, biračke, ovi oni, vade ih iz šešira više 30 g
Ovdje svi krivi. Od oca djeteta do doktora i osoblja. A najveći krivac na kraju ispade sud
Najtragicnije je,sto ce ovi nastaviti i dalje raditi....to je tuga....
Jbg, nije mito uspješno procvalo samo u zdravstvu, vidimo iz presude gdje još ima plodnoga tla...
Republika Srpska = Sjeverna Koreja
hahaha svi bogatuni u nasoj drzavi su uvezani, rodbinskim i poslovnim vezama I naravno da stite vlastite interese. nece oni jedni druge osudjivati
Eto, treba ih ponovo počastiti. Svaka čast za sud, sudije, sudstvo