Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestine vise nema, to je kraj price. Narod kao narod ce i opstati negdje u nekoj mjeri, jer oni bas radjaju tu djecu, ko u inat. Ali to je to, tudja ruka svrab ne cese, sve je to samo suplja.
U principu to je to. Nema dovoljno volje u svijetu za PL državu. Tužno ali eto. Nama je da naučimo nešto iz ovoga a to je da umet ne postoji.
Zakasnili su oni da pomognu Palestini. Pustili su ih na milost i nemilost. Definitivno.
Treba spašavati Palestince, a odmazda može čekati jer najbolje se servira hladna i u 5 rata. Skinut će ih se više s pameti čekajući nego gruhajući.
Odugovlačenje dok ne iscrpe Palestinu a ove ohlade. Fut skaĆi posla.
š i j e s u s p l e t k a r o š i
vec vidim podviju rep daju neko saopstenje i mirna bosna
Da je Iranu stalo ne bi dozvolili da se njihov prvi komšija Afganistan sravni sa zemljom prije nekoliko godina!!! Oni samo laju ali Bog najbolje zna
ma samo suplja prica ovi nece stati dok ne istrijebe ljude,a ovi ce se osvetiti posto po to.Ovo samo mediji malo da imaju o cemu pricati
Hezbolah neće pokrenuti svoju operaciju odmazde tokom pregovora u Kataru. Za to vrijeme desetine ubijenih Palestinaca svaki dan. S
Nista od vas nema. Bolje biti slobodan ili bez slobode pod zemljom.
Moje misljenje je da iran i izrael saradjuju jako dobro. Iako se pretvaraju da su neprijatelji, mislim da to nije tacno.
moje mišljenje je Sigurno si okusio negdje vehabo cio Nis tichke priče Arapa koji su obarali rakete koje su letjele k cilju.
PauN taj termin kojim bacas u oci su skovali tvoji" Izrael i Iran. Velika smutnja...
Hdje puno halabuke obicno nista konkretno nece biti od odgovora Irana !