Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim Izrael krši sve medjunarodne Zakone više ništa se ne može pravdati narušavanjem Zakona druge strane! To eventualno može utvrditi Medjunarodni Sud Pravde u Hagu ali da to prihvati i Izrael koji se oglušio oko toga i zato ne može optuživati suprotnu stranu da narušava Zakon jer je već narušio Zakon! S obzirom da Izrael ne prihvata Sud u Hagu već je priznao da je kriv! Kraj diskusije
Dakle, uzimanje talaca uvijek bi trebalo uroditi plodom, nažalast.
Što ne pokažeš lice frajeru
Nema razlike izmedju Hamasa i Al kaide.
Ovaj kao Iran I hezbola, on ce vako, on ce nako, aaahahahhaha
Halo Abu, imas poziv jarane, Haj na krov, bolje se cuje
Nije mi ni Hamas jasan. Zar taoci nisu jedini izgovor koji Izrael ima pa je ubio 40000 neduznih civila. Ko je medju tim taocima da vrijedi Hamasu toliko ili sta ce postici time osim vlasito unistenje. Ovo mi govori da Hamas kakav jeste radi za Izrael, kao i ISIL, IDIL itd.
Ubiti zarobljenika je kršenje ljudskih prava. S druge strane treba ostati miran u trenutku dok ti on svakih 10 minuta ubije jedno dijete. Treba čuvati zatvorenika do trenutka kad oni dodju po njega i da tebe ubiju. Kako ovo pojmiti.
Taoci nisu zatvorenici!
Zamisli one kojim su OVI na strani nekog dobra....
hahaah lika i prstića i prijetnje...ali preventino zamotan haahahah
Abu Obeida
Vidi ovog sa slike, čega se boji da pokaže svoje pravo lice ako je siguran da ono što radi je ispravno? I sad netko ovdje staje na stranu Hamasa i žele da im ovakvi vode svjetsku politiku
Kad pokaže lice i kraj mu je blizu. Vidi se da ne znaš puno o praksi i vojno-tehnološkom napretku Izraela.
Laži zapadnih medija ,u koje spada i Klix.
Čemu skrivanje? Vazda neki prijeteći prsti a lica nikad.
Zato sto bi 99.99% palestinaca reklo da ovog nisu nikad vidjeli u zivotu, a onih 0.1% su spijuncine kao i ovaj
Ovi nemaju 5g mozga a pogotovo nemaju blage kako voditi otpor.
De im ti objasni, strucnjak haha