Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost, danas odobrili paket od 8 milijardi pomoći Izraelu, a kao zaokreću se
Meni se cini da ce izrael spucat sankcihe SADu a ne obratno
Ova dva sa slike su dva velika z l o t v o r a isto tijelo
U istoriji covjecanstva vise zla su ucinili glupi ljudi nego zli.
Sta ? Jel to im vise nece prodavati zvake ?
Lažu lažu me, da vrijeme liječi sve........
od novembra
Kakvo je ovo licemjerje? Nije dunjaluk cijeli lud niti je planeta naseljena iskljucivo magarcima!
A vi to mislite da ćete pobijediti u novembru? lol
Jok ko će)
Zaokret za 360 stepeni
Ovakve maske kao ove face se koriste u pljackama banaka
Ameri evakuisu svoje ljude, iz Libana kao iz Afgaistana
Ma nema tu više šta da se kaže, Izrael je odlučio biti ili ne biti - rat punog obima može početi svakog časa. Američke trupe stigle na Kipar radi evakuacije iz Libana, nosači aviona stigli, fregate raspoređene. Klix samo šara s ovim vijestima bezveze.
Ovo mu došapnuo Nathanyahu zbog izbora jer do Novembra i tako misle da sve počiste a ako zapne pričekaće da Izbori završe! Ruku na srce Nathanyahu je svakako nebitno ko će pobjediti ali eto voli malo da se igra sa kandidatima za Predsjednika a i unuci mu imaju različite favorite pa da ispuni želje obje strane!
Ja mislio da se samo nasi zamlacuju izborima kad ono i Amerika. Svuda ista laz ko da je stancaju na traci. Izrael = SAD dakle jedino sebi da uvedu sankcije.
Neka priznaju palestinsku državu za početak
Bliže se izbori.
Nema nikakve razlike izmedju Trump i Harris sto se tice Bliskog Istoka i muslimana. Jedino valja Jill Stain i za nju ce se glasati, jer ne moze vise pod kozu, pa nek gori hala... Najgori pokolj u Palestini se desio pod Biden-Harris rukovodstvom, sta je moglo biti gore da je bio Trump? Eto sta?