Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd konacno da i neko od vas bar malo kritikuje ono sto schmit radi.
Ovo je naknadna pamet Trojanera.Koji su pohrlili da za malo prolazne karijere .stolice .odobre rusenje Ustava na stetu jednog naroda.Bosnjackog.Da budu sluge u rukama drugih. protiv vlastititog naroda.Vlastite drzave.Narod ce vam suditi.
Bošnjaci prekidajte komunikaciju sa Švabom i tražite pod hitno njegovu smjenu. Prešao je sve granice ADZovac što Tuđmana nije spomenuo umjesto Alije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je logičan slijed događaja nakon što ste vi iz NiP pristali na suspenziju Ustava da bi bili vlast. Tada ste ga pravdali. To je još gori potez od ove izjave.
Smit zakoni insoekcije pogledajte malo ..sve radi samo gdje su Bosnjaci! Kao i na kraju kada je armija napredovala , hajmo Dejton! Pamet u glavu
Ide NIP zivotom dzaba vam armija botova.
Nije ni njemački Hićo osuđen 1945 ali to ne znači da nije bio zločinac
Treba da uzme kofere i da se pakuje.
ovi iz trojke su sve prijatelji koji ne dopustaju nista da im se kaze.. Oni amo igraju za 2-3 igraca iz BiH, Hastor, Hifa i Bingo..
Kme, kme
Sto niste zavrsavali pravo vec dif? To je bila sdaova politika. Za to vrijeme H i S se obrazovali u vrhunske pravnike i zauzeli sve u ohr, del eu i sl
Sabina Čudić OSTAT će ZAPAMĆENA da je ODSUTILA drugi snimak NASILJE nad STICENIKOM Zavoda Pazaric jer su to sad vasi KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORCENA i grlata,jer je dir. bio iz SBB. Jesi li kao ministar smijenio DIREKTORA i Upravni odbor- NISI. p.s. Ma Velikim B se kunemo !! Topite se izborno ko MAJSKI SNIJEG!
Tvoj Orator i Floskula NE MOZE DA VODI procese u svojoj POLITIČKOJ PARTIJI NiP, al bi da priča o SCHMIDTU, drugima i nešto savjetuje u Domu Naroda BiH.VIDITE li kakvu ste DOBILi poruku na IZBORIMA?. VAŠA prazna priča vise NE PROLAZI, ogoljena STE Nepravda i Podvala do TEMELJA. Objasnite svima zašto Efendić dobi toliko glasova s pram vaseg kandidata Mirze? Riješite situaciju na KCUS-u, nema Sebije, gdje zapelo itd.
Jesu vas REZULTATI LOKALNIH IZBORA UZDRMALI. Kad NEMAŠ NISTA ponuditi i kad ti GRAĐANI POŠALJI poruku da si POSTAO ČAK i GORI OD prethodne VLASTI- TAD Vlast priča o OPOZICIJI, svi drugi su KRIVI samo Trojka iz Konjica i Bakinica NIJE ODGOVORNA NIZAŠTA! P.S. Gospodo VAŠA djela su rezultat LOKALNIH IZBORA! Populizam, FLOSKULE i razvlačenje PAMETI ostavite za svoju MALU DJECU!
Kazi ti nama Delicu koju pametniju gdje ispari fabrika peleta, gdje je 4 miliona koje ste utrosili na Dubai stand. Staje sa lovom kojom si dobio od Okerica . Trosili se nemilice a zaduzivali isto tako i sad pojavi deficit 80 miliona. Jel Rvi onaj koji prima crkavicu od 80 manje vrijedan od Rvi 90 i 100 posto pa nas svojim zakonim ostavi na crkavici. Pojavi se veca nezaposlenost od tvog stetnog zakona gdje uposli studente i penzionere gazde iskoristile ako neces minimalac ima ko hoce.
Svaka cast !
Samo persona non grata i protjerati Barem se tu slazemo sa srbima
Fric je sam sebe izjednacio sa Hičkom...
Gori je Živković !
Slovenija je prvi izdajnik SFRJ, pa je situaciju iskoristila Hrvatska, ali prevelik rizik je bio dalje komadanje, za taj rizik su znali političari, ali su nagovarali goloruki narod da uradi nemoguće, zato je tragedija bilo sve vezano za nacionalizam koji vodi u nesreću
mijesas se gdje ti nije mjesto..ne sposobni ministre