Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BSW je osvojila dovoljno glasova samo ne zeli s vama u koaliciju
Dojc iz 1939. i Dojc u 2024. godini nisu ni po cemu slicne! Nema vojsku kakvu je imala, nema zdravu omladinu kakvu je imala, drustvo staraca i drustvo slabog nataliteta, nemaju ni sa svim mogucim useljenicima svu potrebnu radnu snagu, skupo placaju plin i struju, nisu vise konkurentni kao sto su bili....
Ja mislim da je Turingen an ne Trinidad
Neka im nametnu koaliciju :)
AfD - isto kao i svi populisti - dobiva izbore samo na negativnim emocijama: strahu, mržnji, srdžbi... Teorijama zavjere oblikovan čovjek ne može da razmišlja, takve emocije parališu um. Zato vrišteće parole o ugroženosti, zato lažne priče o izbjeglicama i zavjerama globalističko-soroševskih "elita"... Sve već toliko puta viđeno, uvijek sa katastrofalnim završetkom.
KokosOGlavu Pa gde si Tango, kućo stara! Ja samo čekam da Trump smeni Šimiće, ali taj trenutak nikako da dođe.
AFD sam nazivi stranke kaze sta hoce!?
Klix zabranjuje slobodu govora ne moze covjek vise nista da napise stalno se javlja navodan govor mrznje
Mene strah da i Njemacka nema Aneks 7 Dejtonskog sporazuma ili nesto tako slicno !?!
afd nudi samo mrznju prema migrantima bili to hrvati,srbi,bosanci ili sirijci sasvim svejedno.Osim toga oni nikakvog ekon.plana nemaju.Tako da bi ih trebalo pustiti na vlast da se izblamiraju.
AfD je dobio nešto ispod trećine glasova, što jeste strašno, ali je daleko od nekakve ubjedljive pobjede. Vjerovatno će ostali - kao u Francuskoj - imati mudrosti da ih zaobiđu prilikom formiranja vlasti.
strašno za koga
DerBosniak Strašno za čovječanstvo. Rezultati izbora jako liče na one iz 1933., nakon kojih se ni Njemačka ni ostatak svijeta nisu baš najbolje proveli. Nacionalisti su redovno najpogubniji za sopstvenu naciju, pogledaj šta su "svojima" napravili Hitler, Slobodan Milošević, Putin...