Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu ovi više i dosadili sa atomskom bombom. Samo bacite! Ako vama nije žao vašeg bogatstva, vaših dvoraca, isl, nije ni nama žao naših bijednih stančića i kredita koje vraćamo bankama.
Šajkadžije se polomiše braneci ovog diktatora.
Vidi Lukašenka isti Jabba the Hut.
Neka putko ide kući
Malo Lukasenko ručo.
ove bi Ukrajina poderala za mjesec dana
Baci je vise da ne vracam kredit NLBu
Šta ovaj masni brblja... Bitan ko ograničenje brzine na bh cestama.
NATO zeli preko Ukrajine prisiliti Rusiju da upotrijebi nuklearku kako bi je ostatak svijeta izolovao jer sam nema mooda da je direktno napadne. Da je Putin Natanjehu to bi vec odavno uradio ali Putinu je najvaznije da sto je vise moguce postedi civile i zato se rat otegao.
jesi ti sav svoj?
@habibburgiba, blago majci koja ga rodi, bas si dobar vojni anliticar, ko` te boticu placa?
nema vise atomskog. Zaboravi tu pricu. To je nekad bilo kad je samo USA je imala. I zato je i jeste bacila zato sto je samo ona imala. Sad ima stomakih kolko hocea drugih drzava. Prvi koji baci sad atomsku, ide smak svijeta.
baljezga šta bi bilo kad bi bilo. ukrajina je uvučena u rat i ona se brani jer nema druge opcije. doklen? dok bude mogla.
baljezga šta bi bilo kad bi bilo. ukrajina je uvučena u rat i ona se brani jer nema druge opcije. doklen? dok bude mogla.
Cuj Ukrajina posla 120 hiljada vojnika na granicu sa Bjelorusijom, pa onda on morao poslati svu svoju vojsku na granice. Zna li on koliko Ukrajina ima, ukupno, mobilisanih pod utuzjem i koja bi logistika trebala za takvu operaciju? Ne zna se ko vise l*z* od ovih sto su iz cirilivnog govornog podrucja?
Lukašenko vjerovatno ne zna da se sve plaća i vraća.. U prirodi su uvijek aktivne opcije ko bi gore, vrlo brzo bude dole.
Još jedan ludi diktator koji kritikuje Ukrajince jer se brane od ruskog agresora.