Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su američke procjene, onda nema dileme, 100% je tačno.
Američke procjene tipa, Rusija je izgubila tenkove koji su mogli stati na 10 stadiona Hahaha
Prema neimenovanom CNN-ovom izvoru .... hahaha . Pa Rusi u WW2 nisu imali takve gubitke. Klixe propagandno si glasilo !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemaju vise ljuudstva, tenkova, municije, raketa, bore se lopatama, ali eto ukrajinci sa milijardama, modernim zapadnim oruzjem i svom mogucom potporom ne mogu ni metra. Tko je sad tu lud???
Nekako ima više smisla ako umjesto Rusija napišu Ukrajina.
Ma daj pusti,ko vise vjeruje cnn,fox i tim glupostima. Kad je tako uspjesno sto se Zelensky vratio praznih dzepova iz Amerike.Sto je trazio jos para? Pustena je Ukrajina niz vodu,a pobjede ukrajinaca su bajke za malu djecu.Krenula ofanziva par sedmica,rusi im unistili svu zapadnu skalameriju.Rusija jos jaca,prave pare i pored sankcija.Ukrajina je pistala utopijabi kosta puno para.
jes kume al oruzje sve iz drugog svjetskog rata, oni to i forsoraju da ode jer ih imaju na bacanje.. ne gubi rusija ovim nista, grdno se varate
Realno, Rusi su zijanili oko 97,8% aktivne (kopnene) vojske. Samo u toku jučerašnjeg dana su iznad Kijeva oborene četiri ruske podmornice i smaćena dva diviziona. vojske, isto kopnene.
Američki pukovnik u penziji Lorens Vilkerson u intervjuu Jutjub kanalu Judging Freedom: "Mi se trenutno nalazimo u Putinovoj sferi uticaja, Ukrajina je u njegovoj sferi uticaja, a mi smo otišli ​​tamo, mi stvaramo prijetnju za njega i zato je uradio to što je uradio." Prema njegovim riječima, Bajden bi mogao da izmisli lažni izgovor koji bi omogućio NATO da uđe u rat sa Rusijom, slično onome što su SAD radile tokom rata u Iraku protiv Sadama Husejina .
Ови су дебело надмашили Милошевићеву пропаганду
Vidim! Baš je izgubila!
Dobro onda gura preostalih 13%.
I Wermacht je isto tako misliio,pa su im se Rusi 45’ parkirali ispred Reichstaga.
I Wermacht je isto tako misliio,pa su im se Rusi 45’ parkirali ispred Reichstaga.
Vermaht nije tako mislio i generali su Budali sa smiješnim brkovima govorili to i prije, ali je Budala imala sreće što su ga Britanci gurali. Kad su im VB i FR objavile rat opet su ga molili za instant kapitulaciju, ali britanska režija, "strange war", je Budali omogućio nokaut Pariza i napad na SSSR - tačno šta su Britanci htjeli. 39 se više generala ubilo, a sam Hess, čovjek odmah do Budale, se pokušao ubiti 41 dok je bio u "zarobljen" u VB kad je čuo da je Budala napala SSSR.
Putin bolestan, nestalo im oružja, elektronikom iz veš mašine prave dronove, rusi ašovčićima napadaju ukraince. De ba ljudi, dobro što oni lažu, ali zašto vi prenosite te vijesti kao istinite.
Pa što ne pokoriše tu Ukrajinu kada su tako napredni i moćni, a da nisu oni to htjeli već baš ovo hoće da se mrcvare dvije godine, taktika da povečaju ekonomiju, Rublja nikad jača, država nikad naprednija, ekonomija zakucala vrh... E što Balkanac može živjeti u nekim svojim glupavim shvatanjima, pogubio se Balkanac više ne zna ni šta je moralno ni šta nije niti za oga navijati, išao bi na zapad al sa iranskim, ruskim vrijednostima
vidi se na kartii
Sve imaju procjene o Rusiji, zadnjih godinu dana Rusi se eto lopatama brane i još zauzimaju teritorij u Donbasu. U isto vrijeme nema vijesti niti iko smije prenijeti kako su Izraelci izgubili 90 tenkova i stotine transportera protiv ljudi u tenama i havajka majicama, ali reddit, telegram i druge stranice imaju autentične snimke i više objektivnih analitičara je sumiralo sve snimke, izbrojalo i izbacilo brojke.
Pa jel moguce da neko vjeruje u ovo? Sa 87% gubitaka odavno si vec izgubio rat
Ostalo jos samo da izvuku Putina iz rupe ko Sadama