Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš sad razmišljam koliko zapravo košta rat. Pored velike količine oružja, municije, opreme, ... treba nahraniti milionsku vojsku. Treba sve pokriti gorivom, odećom,... Ima li Rusija te milijarde i još da ih troši na duži period???
Vratili ste orke bar 20-25 g. nazad. Trebat ce im vremena da se oporave a godinama ce slati energente kao ratnu odstetu.
Sve u svemu, Rusi su šprdnja od sile, ali imaju moć teroriziranja civila.
vidi koliko se minusa dobija, a jasne su činjenice, raketira se civilina infrastruktura, da bi se prekinulo snabdjevanje strujom i vodom. To je ratni zločin 1:1. I Srbi ga podržavaju pretpostavljam. Ne znam ko bi drugi ovolike minuse zabijao, a posjećuje ovaj portal Zašto se ne gađa ukrajinska vojska na frontu?
eu sankcije !!! Amerika nikada nije nesto sa Rusijom imala znacajnu trgovinu