Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je BiH oznacila Hezbollah kao teroristicku organizaciju? Ako nije, zasto ih Klix tako naziva?
Zašto je Hamas teroristička a Izrael nije a u b l i 20 000 hilj djece
Vrlo jasno, kopiraju vijesti za CNN, BBC i ostalih zap. medija. Ne pomisle nešto promjeniti ili sami napisati. Lahko mi je dns biti novinar, pogotovo ovih portala...
izraelske odbrambene snage uzvratile vatru na terorističke ciljeve u južnom Libanu.Fuj klax
Libanon se treba vrati kako je bilo prije 40 godina svi znamo tko je kriv za stanje u Libanonu
Izrael se uvalio u minimalno pat poziciju, u zivom blatu su, pobjedit ne mogu.
Dali il najmodernije vojne avione pa ko biva zabrinuti , sve arapske zemlje nemaju 400 F16 aviona a da ne pričamo o drugim
Klixe, kršite pravila i zakone. To je isto govor mržnje. Bosna i Hercegovina nigdje nije proglasila Hamas i Hezbollah terorističkim organizacijama.
Je,, vas Izrael klix
Prati njihov sporadichan sukob i nije me se dojmio izuzev jednog sitnog detalja.Snimljen momenat kada grupa pripadnika teroristichkog IDF ulazi u neku garazhu nakon chega dron pogadja krov od laganog materijala.Onaj rebrasti polikarbonat chini mi se.Nakon toga ide strashna detonacija.Kad se snimak malo uspori vidi se kako izlijece podlaktica sa ruchnim satom.
Da li je Rolex ili neka druga marka ne bih znao jer nije se moglo dobiti zumiranje u toliko kvalitetnoj rezoluciji.
Uvali ti se u kucu, rastjera te... I nakon niza godina ti si kriv, ti si terorista na svojoj vlastitoj zemlji. A okupatori su odbrambene snage. Ma vidi acruk.
Još 60-tih godina XX vijeka Malkom X je upozoravao javnost USA:Budite oprezni sa medijima jer će vas premuntati tako da će te zavoljeti ugnjetača a zamrziti ugnjetene!
"...dok su izraelske odbrambene snage uzvratile vatru na terorističke ciljeve u južnom Libanu." Čuj to, brane svoju zemlju u svojoj zemlji i teroristi.
U ponedjeljak su američki i britanski zrakoplovi započeli agresiju napadom na područje Al-Jabanah , zapadno od obalnog grada Hodeida na Crvenom moru, zapadno od Jemena
koje tekst!?!? Jel ima americki duznosnik ime i prezime?!? moze biti i portir u state depatmentu.
Ne ometaj ih dok prave gresku. Zasluzili su to.
Hajmo malo analogije. Ex-Yu napadne Bosne, koju onda brani ARBIH, znači oslobodilačka vojska. U ovom slučaju Isreal napada svakog živog, na šta se pojave grupe, koje organizuju odbranu međutim svijet ih naziva retotistima. ĐE JE LOGIKA PITAM JA VAS?
Pa danas citav dan duz obale libana krizi USA navy spijunski avion za prisluskivanje,ima domet prisluskivanja cak i pod zemljom,u tom slucaju treba pricati samo bajke da ih raspameti dezinformacijama. Svjetski spijun i serijski UB,sve mora znati.