Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma baci je vec jednom, fakat vise pun svima ovih glupih prijetnji ... Putko ucini nam uslugu i zavrsi sa ovim nakaradnim svjetom.
U ovom momentu 90000 NATOstanaca vjezba ne ruskoj granici, Francuzi odlučili da pošalju 1500 svojih vojnika u Ukrajinu (Legija Stranaca). Lukašenko je dobio informaciju da ove vježbe trebaju da iskoriste da infiltriraju naoružane grupe u Bjelorusiju. Kao odgovor na sve to je Putin došao na ideju sa nuklearnim vježbama
Rusi vozaju ove rakete tamo-vamo preko 60 godina,vjerovatno je polovina neispravna..
Putinovo strpljenje ima svoje granice dok ih NATO bezobrazluk nema.
Ne postoji tako nešto jedinstveno kao "Zapad" već globalna hegemonija elita iz SAD .
Prosječni "zapadnjak" živi po diktatu potrosackog društva i medija . Smjenjuju mu se emocije ako ih stvarno i ima kao reklame na internetu. Kupuje ,prodaje oduzima i dodaje i nema pojma zašto je u sve to uvucen .
@UselioBiH Dakle, tako k'o ti samo malo naprednije. :-D
U prevedenom znak ocaja
Bježi tamo monstrumi jedni odvezli ste sve nosače nuklearki na istok da dok oni manijaci ubijaju goloruku djecu da vi drugima prijetite da se ne bi ko uključio
Haj lezite
Jutros mi dedo kaze okani se motike i politike,al moram. Velike zemlje ne daju da vecina zemalja ima atomsku bombu, koga bi onda napadali i prijetili.? Zakon jaceg ko na divljem zapadu 1846 god.Pozdrav za dedu :)