Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno je mislio na Nagasaki. Koji zlocinci i ubojice sjede u kongresu, to nije vidjeno od Hitlera.
Ili od Dume.
Evo bošnje, to su ovi Trumpovi..
Ovaj zlocinac savjetuje ucenike kako treba završiti sa hiljadama civila, žena i djece. On to iz iskustva. Japanci su osjetili kako monstrumi šalju cestitku.
svaki moguci rat i velika vecina zla je od ovih satanista koji ne znaju tablicu mnozenja. dali im trilion dolara za 5 mjeseci za naoruzanje da bi lakse vrsili genocid, ali oni glasaju da izgrade pristaniste jer satro onaj cifut odbija poslusnost. ko imalo ista zna o cifutima a imaju snimci, i u njihovoj svetoj modifikovanoj knjizi pise to da oni mrze i katolike i hriscane jednako kao muslimane.Jedino muslimani najvise ispastaju jer je Palestina njihova drzava.
Potegni je Putine molimte al 5 odma, Ameriku, Britaniju, Francusku, Izrael i Njemacku u isto vrijeme da ti nema ko vratit…zlocinci njima je sve dozvoljeno a drugi nemaju pravo na zivot !!!!
Vidi ga kakav je vidi se da je nastao iz incestne veze..treba njega i kopilad ostaviti na poligon za teatiranje bombi kad mu je lijepo
Pa prestanite slati pare Izraelu i prestace rat koji vi finansirate ....Podrska Palestini.
Da,da oteglo se...svi ste mislili bit će gotovo za par dana. Kada zagusti previše košta, zato pokupite svu svoju djecu, unuke i familiju i pravac Gaza....jer gdje vi kročite svojim bombama tu trava više ne raste. Neka se i vama sjeme zastare.
Isto to misli i njegov šef Trump ako ne i 100 put gore..
Vidi se da mu bazdi iz usta .
Gaza nije ni daleko od Hirošime, po uništenju su tu negdje, a kako se nitko ne bavi mirom uskoro će i po žrtvama biti...
Čini se da se u američkoj vlasti udioti množe poput ameba....
KAD TAKO ZELI NAJBOLJE DA ZAVRSI ON SA SOBOM JER ZLO JE ZLO UVIJEK
I ovi imaju budale kao Rusi
bagro fasisticka neljudska
piccckoooo
Za sve dođe vakat a doći će i vama kad tad žuta minuta i svi će vam se smijati.