Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ne povuce, bice pometen od Tramponje ko lisce poslije oluje. Bilo nekome drago ili ne, ali ovaj cica nije svjestan nicega vecinu dana, a vjerovatno i nocu bunca u snu.
Mr. Michelle Obama will replace him.
Nije obaviješten ni da učestvuje još.
Motaj u chefine
Mene bi više potreslo da nastavi.
Hilari bi pomela ruzicastog, plus u tim bi joj usao muz, i Obama. To bi bio moj recept za siguricu.
Hahahah kakva ekipa
Trump ce umrijeti :D tako Simpsonovi prognoziraju haha
Igrokaz za sirotinju. Sve već isplanirano još prije debate. Sada će da se kandiduje gdin. Michael Obomba i da nastavi dinastiju Clinton Obama. Ali Trump je tvrd orah voćka čudnovata, ne slomi ga a zube polomi. Ovo će se završiti na penale.
Cuj dinastija Obama hahahahaha pa lik druga generacija imigranta, bez ikakve politicke ili finansijske pozadine je dosao tu gdje jeste.
@mebype Hahaha....nisi dorastao da komentarišeš politiku. Hoćeš reči da druga generacija imigranta ne može biti u službi Deep State, i da je kupljen da sprovodi njihovu agendu. Pa takve je najlakše vrbovati i od njegovog lika napraviti " Priču o Uspjehu"
Jedina pravilna odluka
Pritisak će biti sve veći ako može biti veći od ovoga posljednjih dana
Bi on ali kad bi se sjetio o cemu je rijec ,
Ima pare, ženu, kuću, ma sve što poželi, usput 1000 godina na grbači, a on bi - RADIO! NESHVATLJIVI ovo Amerikanci.
Sav onaj cirkus na CNN je i organizovan da bi tkz demokrate dobile narativ da ga smijene. Sad ce odjednom nekakva Mišel Obama isplivati ko kandidat. Postali su providni da je smijesno
Tito je Tito