Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce i normalno je!Nece sjediti skrstenih ruku i posmatrati,jer znaju, ovo sto se dogada u Gazi moze i njima se sutra desiti! Oni su takvi borci i boriti ce se do posljednog borca!
Nikad nije bilo samo do borbe, trče mnogi i bore se ali izgube. Mnogo je važnije pobjediti bez krvi i mesa - inteligentno i licemjerno ako treba ali pobjediti je najvažnije. Mlatiti se borbe radi nije racionalno a ko ne poseže za racionalnim sigurno će izgibiti.
Jeste li se ikada upitali zašto uživate u temama gdje se rat, krv, meso i patnja promiču kroz vijesti da vas "nahrane"?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hezbolah je sada respektabilna vojna sila koja se može efikasno suprostaviri iuraelskim tenkovima.
Prednost im je što imaju nepresušan izvor naoružanja, nisu opkoljeni kao Gaza.
Čuifiti na aparatima
Čuofci na aparatima
Pobjeda ili smrt.
I klix isto
Hezbolah se za ovo stanje priprema 20 godina. Politički posebice. Rijetko ko u svijetu, sada, o njima ima negativno mišljenje.
U vašem svijetu, bolesnom
jer doseljenici napuštaju svoja naselja radi sigurnosti - ovaj dio je genijalan
Malo Amerikanci hoce da podignu Ego Hezbolahu, da oni i sami povjeruju u to, pa da gadjaju Izrael. Pa se onda ima alibi da se Hezbolah sravni i usput ponesto i opljacka.
https://t.me/nassembeka3/8183 Pogledajte danas kako Hezbollah radi
Znači Isreal push iona ha ja... Vrijeme je
cekamo napad aBd i pobjedu brace
Koji ste vi Ameri rat dobili? A jednu 400 godina ste u ratovima, nemojte one atomske bombe jer to nije rat nego horor
slobin period zaboravljas i kapitulaciju a da nije vojska ni usla u drzavu! jadno
Dobili svaki rat. Iz svakog rata ili ucestvovanja u sukobu izasli ekonomski jaci, profitirali, opljackali. To so su izgubili neke bitke na terenu to je mozda odvlacenje paznje za takve kao ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)