Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ElopoloLoco8899Sve ti ime na Klix kaže loco,, gdje si vidio da desnica pomaže srednjoj klasi edukuj se prvo pa onda oero u ruke!!!
Šta ga briga, ko je precednik... On samo o parama misli.
Upravo je obratno. On o parama ne misli - uopće. On ih stvara, kao slikar remek djelo.
Mozda ga Harris ili Trump uhapse, kao sto je SNS uhapsio Miskovica 2012, kao fol obracun sa tajkunima i lopovima, pa ga pustili, a sa 22% na 47% podrske odmah im skocio rejting. Eno ga danas seta slobodno Srbijom, ulaze u biznis itd. A ovaj iz sela Cipuljic kod Bugojna na celu SNS-a ispao kao borac protiv korupcije i kriminala da malo narodu oci zamaze
Kod nas ljudi dižu kredit za iphone a Warren u jednom intervju izvadi Samsung preklopni koji samo što se nije raspao. Uvijek je sirotinja pokušavala da zagladi svoje pravo stanje duha i novčanika.
Tako ni ja ne vidim koga bi podrao.
Trump je bolji za SAD 100 %,ovi demokrati su otišli preradikalno sto se tiče liberalnih ideja. Trump makar zna kako pojačati ekonomiju i riješiti migrantsku krizu,ovi samo govore o LGBTQ zajednici i pozivaju neke zabavljače za ih podržavaju na javnim tribinama.
da je primio pfizera ne bi bio medju nama ko ni biden
voli bosnjo oplest po zavjeri