Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostvljam da cemo uskoro gledati reprizu scena iz Srebrenice. Miloosrdni Izraelski vojnici ce prezivjelim stanovnicima Gaze dijeliti hranu. Naravno, pred kamerama ce im se obezbjeditiim prolaz do drugih lokacija, ali ce muski clanovi polako nestajati. "Milosrdni" zapad i UN ce traziti da se prezivjeli nahrani, cak ce i otvoriti svoja i prihvatiti ove izbjeglice. Mozda ce Natanjahu i Biden dobiti Nobelovu nagradu.
Ucesnica koncerta gdje je Hamas napravio masakr kaze da su samo dva sata prije pocetka saznali za mjesto gdje ce biti odrzan.Tu nesto debelo nije logicno.
ovo je nilo za Natanjahua ko kec.na desetku...ko za Busha kad su kule srusili
Židovi kopirali Blizance.
Najveća je laž da je Hamas upao u Izrael jer ta teritorija uopšte ne pripada Izraelu prema mirovnom sporazumu iz 1967. Uostalom, odakle je Hamas dobio oružje kad je u potounom okruženju Izraela? Netanyahu je preko Mossada izveo sve terorističke napade u Evropi do sad, a i ovu akciju Hamasa.
Kako su upozorili? Jesul poslali E-Mail, poruku ili pak Emoji? Preko kojeg kanala? Jel to bilo juce, prekuce danas ili pak sutra?
Zidovi svjesno zrtvovali svoje ljude da bi moglinda rade ovo sto sad rade...Ali vratice im sve sve abd..
Gaza je okružena, niko drugi Hamasu nije mogao dostaviti rakete sem Izraela. Zato je Mossad, kao i sa ISIL, napravio onaj propagandni video visoke rezolucije uz islamske motive u kojem Hamas pravi rakete od vodovoda, a vidjeli smo kako preciznu lete jedna za drugom, to je nemoguće bez serijske proizvodnje. Uostalom, Netanyahu je stalno pravio terorističke napade po Parizu, Nici, Berlinu, Beču okrivljujući muslimane.
Ovaj Blinken je teški fasista
Danas sam slušao M.Hrgu,žena odlično poznaje situaciju u Izraelu i Gazi a ne treba mi ona da znam da Izrael ima sigurno jednu od najjačih armija svijeta,to je super silu po svemu a Hamas koji je u rangu OVK ili snage jednog korpusa iz rata ARBiH pa da takva skupina nadmudri i iznenadi najjaču obavještajnu službu i Armiju Izraela? Nema šanse…
Rusija i Iran, kakav Hamas i ekipa. Cijeli Bliski Istok čiste. Sirija, Libanon, Irak…. Sada na red došao i Izrael - Palestina.
Moguće ali cijenu će platiti djeca i civili, to će biti klaonica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)