Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ovo oni sto su vec nekoliko puta na svjetski dogovor o prekidu vatre u gazi podigli veto i jedini glasali protiv???
OVO JE BIH 90-TI, SAMO ZAVLAČI KOLIKO DUŽE MOŽE, LAŽI I PETLJANIJE DO BESVJESTI A CIVILI UMIRU GINU RASELJAVAJU SE UNIŠTAVA SE SVE, EHH KO JE SA AMERIMA PREGOVARAO NAJ ... BO JE..
Propali pregovori, upravo javljaju. Egipat ne pristaje na prijedlog trajnog iseljavanja Palestinaca - dok se Amerika, zvanično, zalaže i za palestinsku državu. ne može se neko zalagati za palestinsku a istovremeno zahtjevati trajno iseljavanje palestinaca. rekao je egipatski zvaničnik
Hoce oni slagat pazite dobro kad nesto kaze antony
kd se sve ocistilo onda obustavi .ah ah
Ovi samo zamajavaju Palestince. Godinama pregovaraju a Izrael sve to prekrsi pa ovi opet pozivaju na pregovore dok se ovi nezakonito sire. Uhodana taktika.
Ovi ne daju da se komentarise nista protiv izraela .Ja brisem aplikaciju i ne otvaram klix vise.Bojkot
Pročitajte sve što možete naći na netu o Filistejcima, tad će vam biti jasno odakle tolika mržnja i koje su njihove namjere.
Brkice brkice znao si ti sta radis
Konacno i pravedno je ono sto dolazi iz Libana.
Sve strane zainteresovane ali napadača strana hoće ali kako oni kažu