Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% ispravna odluka!
ovi ameri sve preko drugih ljudi rješavaju svoje probleme ovamo preko Ukrajine a na drugoj strani preko Izraela ..
Nisam Rusofil ali Putin je u pravu sto se tice USA, Ukraina im dodje kao proxy za ratovanje sa Rusijom...problem je sto nije samo Ukraina pogodjenja ovim ratovanjem vec i citava EU, a ako im ovo isporuce onda se moze svasta ocekivati, vec je sada na rubu katastrofe.
A cije su to trupe prve zakoracile u tudju zemlju? Jesul mozda americke u rusiju ili su ukrajinske u rusiju? ne, nego su ruske u ukrajinu. Kako mozes ignorisat ovu cinjenicu i blatit ameriku odma a reci da nisi rusofil, e pa jesi, samo lazes.
Nisam Rusofil samo sam realan, pogledajte sta se sve desava i zbog koga se desava... ista ta Ukrajina ce zavrnuti plin svima nama, boli njih briga za sve nas i sto su nama cijene otisle 500% gore a zbog podrske USA Izraelu mozemo ocekivati samo jos dodatna poskupljenja.
Znaci blizu smo nuklearnog rata