Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakim danom sam sve vise na ruskoj strani. Ovih prljavih moralista ne mogu vise smislit ocima
Zbog cega se Ukrajini i Rusiji ne uvede embargo na uvoz naoruzanja, jer vise naoruzanja dovodi do veceg konflikta i vise ubijanja i progona??? Tako su barem nama objasnjavali Zapadnjaci 90tih!!!!
Hoće rusofili da pobjedi Rusija. Mrze internet, mobilne, kompjutere, stvari koje je sve dolaze sa Zapada. Lol
Rusofil bi se brzo predomislio da osjeti kako je biti pod Ruskom čizmom i tim civilizacijskim vrijednostima gdje je nasilje lijek za sve
Paket duga ili pomoci?
Pa na šta je se potrošila tolika pomoć? Pričamo svako malo o milijardama pomoći u Ukrajini ,gdje su ti novci? Nit se obnavlja Ukrajina,nit nešto napreduje u ratu protiv Rusije. Ukrajinci pune Crnogorske i Hrvatske obale žive ,uživaju ,stvarno me zanima gdje je tolika pomoć što je sata Ukrajini.
imaju i oni mnogo dodika, bokira, covica i sl. a takvima nikada dosta milijardi
Abd sve vam bude uzalud . Ako treba birati između dva zla ja bih izabrao rusko.
sloboda nema cijenu. Zaustaviti sirenje Rusije nema cijenu.
Zaustaviti Rusiju? Rusija nema kapacitet da se siri bilo gdje niti da drzi bilo sta. Ono sto treba zaustaviti jeste expanziju NATO-a jer to ugrozava Rusiju koja onda postaje ozbiljna nuklearna prijetnja. Zasto bi rusi dozvolili da in se na granici nalazi artiljerija koja moze gadjati Moskvu?
artiljerija se vec nalazi u Finskoj, litvaniji, Latviji. Ovo sa Krimom i Donbasom je klasicna otimqcina teritorije. ukraina ima pravo da kao nezavisna drzava pristupi NATO pqktu. ne siiri ovdje rusko srpsku propagandu. idi.na Kurir.
Zao mi je obicnih Britanaca koji finasiraju rat.Tamo je jako tesko sada, veliki problemi, inflacija, nezapolenost i slicno a sve placaju za rat.Tako je u citavoj EU pa i kod nas.
Britanci su spasili evropu kada je Njemacka napala Poljsku, prvi su ustali protiv nacista.
Posaljite i meni taj paket