Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Ameri nikad bilo za prekid vatre. Foluška samo.
Zive ljudi od ratova. To im je glavni generator prihoda.
Z L O T V O R I
Ovako je svijet digao ruke i od Armena u NK, Ujgura u Kini, Rohinja u Mijanmaru. Evo sad i od Palestinaca a vjerovatno će i od Ukrajinaca
Nisu oni nikad ni insistirali na prekidu,ne obmanjujte javnost vise. Pogotovo one koji nisu u toku i ne prate
Pa ako vec insistirate... A mi smo vam fino rekli da je greska, al' eto.
Za izrae je ili, ili, to i ameri znaju
Mora biti ili ili kad ne mogu ni sa jednom susjednom drzavom ali na kraju ce morati sjesti i popustiti
@alien Pa oni su zapravo Srbi?
Amerikanci ih namjerno guraju u vatru
Moze biti samo afganistan 2
godinu dana Hezbolah cacka mecku i ispaljuje rakete na Izrael kao pomoc Gazi. Godinu dana Izrael upozorava Hezbolah da prestanu i da ce napraviti drugu Gazu od Libanona. Hezbolah je isprovocirqo sukob, sad traze mir. Niti Libanon ima pretenzija prema izraelu, ni Izrael prema Libanonu. Ima hezbolah koji je Iranska paravojna formacija.
Isto tako su paravojne formacije tzv vrš i avo napadale BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zamislite ovaj razvoj situacije, da Amerikanac konacno zeli da opljacka izraelsko bogatstvo i u svemu ovome glumi saradnika Izraelu, ali u pozadini daje vjetar u ledja Iranu da ih sastave :). I vjerujte, ne iznenadite se ako bude tako.
Stočnofarmaši, koji su iztrijebili Indijance kao autohtoni narod.
Kad Izraelu krene nizbrdo na bojnom polju, tada ce se traziti diplomatsko rijesenje. Snagama otpora bi bilo dovoljno da sruse barem jedan Izraelski vojni avion, odmah bi doslo do odredjenih promjena i pristupu. Sve dok Izrael ima vazdusnu nadmoc, nema primirja niti diplomatskog rijesenja, jer oni idu do kraja.
promjenili jer im ne ide po planu, tacnije izrael gubi rat
Teroristi
lipsala krava - nema mlijeko ! kako da prekine onda !?
Teroristi,satanisti.