Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je komentirao napade na Jemen: Biden ne samo da je glup i nesposoban, mislim da je potpuno lud. On je luđak sa svojom vrlo opasnom politikom otvorenih granica koja koristi savezne agencije kao političko oružje. On je mentalna katastrofa koja našu zemlju vodi u pakao. Zbog njega će početi treći svjetski rat.
Trump nema pojma gdje se Jemen nalazi.
Pa ludi Bajden ne zna ko mu stoji s lijeve ,a ko s desne strane.Tip se pozdravlja sa vazduhom ,ahihihihihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ah, plemenito od njih. Očekujem da se Huti sportski ponesu, pa da prijave napad prije nego što otmu sljedeći izraelski brod.
Otimaju sve brodove, ne samo izraelske. Hoces li navijati za Hute kada gorivo poskupi?
BluRay da bog da nemali goriva svi mi dok ne stane ubijanje goloruke djece i žena u Gazi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjedinjene terorističke države i terorističko kraljevstvo
-''Alo, jes' to Huti?'' - ''Jesu. Ko je?'' - ''Ovdje Amerikanci. Slušaj, brate, malo ćemo vas bombardovat', pa ti vidi...'' - ''E, fala ti, brate! Pozdravi Bidena i sve što nas znaju i vole i Hugu i Hugolinu!''
Spremni smo braniti Izrael po cijenu da izgubimo Ameriku. To je politika koju podrzavaju svi Židovi i Cionisti koji upravo i vode SAD posljednjih nekoliko decenija (60-70 godina). Od predsjednika, politicara na obje strane, biznismena, bankara, poznatih i svih drugih utjecajnih ljudi. Oni su stvorili takvu vlast, da običan narod ni ne zna da je porobljen u SAD-u, a tako i u svijetu.
prije drugog svetskog rata je ratovanje bilo normalna pojava. Putin nas samo vraca u prethodno stanje koje njemu odgovara preko irana pogoduje izraelu u sustini
Rat je uvijek bio prirodno stanje našeg društva, hiljadama godina. Zamisli da je Rimsko Carstvo ratovalo sa Perzijom 1000 godina. Sve države danas jedva da su stare par stotina godina. Štaviše, sve države u prošlosti potiču od vladara i ljudi koji su činili genocide, pokolje, porobljavanje i pljačke kad god bi bili jači. Britanija, Francuska, Španija... i svi drugi.
a sto ne gajdate iran i rusiju, diktatorsku gamad
Iako nisu dovoljno jaki da mogu bilo sta uraditi Izraelu iako su daleko od njih, Jemen je jedina država koja je konkretni zaprijetila Izraelu, ovo im sad vracaju Ameri i englezi kakvi huti i pm
Saudijci su u višegodišnjem ratu ubili 250 000 Huta,od toga 40 000 djece.
Budite pravedni kod uvođenja sankcija bez privilegovanih kao što je Izrael. Izrael dobiva naoružanje i tim istim ubija djecu u Gazi. Nije dobro napadati komercijalne brodove za druge destinacije ali realno je ne dozvoliti Izraelu dotok oružja . Oni sankcionišu djecu da budu bez hrane i vode a Izrael se štiti da dobiva oružje. To je nehumano i neposteno.
sace njesra. kad huti potope jedan tanker sve ce otic u 3 lijepe. cijene goriva idu duplo. sretna 2024
Pa trebaju isti recept kao ameri dovoljno je da samo upozore i to je to nikom ništa
A Cionisti mogu gađati ribarske brodice Gaze, no problem
Huti blokiraju samo cinističke brodove,koji čine genocid u Palestini...zašto se Kinezi,Indijci ne žale,njihovi brodovi nesmetano prolaze.
Napadao i ubijao djecu Gaze,sada krepava u bolnici.Smijali ste se kad su ljudiproklinjali ubice djece,idite pa ih ozdravite,pošto u Boga ne vjerujete!
Zamisli sada kontra isto vas obavjeste i isto urade
Džihad je danas proglašen u Jemenu. Inšallah idem da se priključim, čim krenu na Rijad.
Nisi li još ktenuo! Pozz iz Njem.
Dal je ovo ovako dovoljno i da Banku upzoorimo i kad odemo na sud za pljačku kažemo halo pa mi smo njih upozorili ili ovo samo važi kad Ameri tuku nedužne civile