Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ne pomaže,pa tako I silni paketi vojne pomoći koje će stanovništvo Ukrajine vraćati sljedećih 70godina!!!! Poslije će doći MMF da im dodatno "olakša"))))). Kapitulacija Ukrajinaca je jedino adekvatno rješenje,sve ostalo je produžavanje Agonije. Ukrajina je unaprijed izgubila rat,samo još nisu svjesni!
To mu dodje isto kao da davljeniku bacis ciglu kako bi ga spasio.
300 miliona? od raytheon-a i lokheed-a za te pare mozes da dobijes dve granate i gumicu za kosu
Tako su i nas priznali pa nas sutnuli.
Amerika ljuti Rusiju ono momački,pitanje je samo kada će Rusija da krene na još koju evropsku zemlju samo zbog najvećeg zla a to je Amerika.
300 miliona je nista, to Zelina zena skrsi za vikend u Parizu.
Jbo ti Zela mamu u brabonjavu guzicu.
Prvo to košta realno 200, ali im Amerikanci naplate 300. Od toga pola ukradu Ukrajinci prije nego što dodje na prvu liniju. Ono što dodje do prve linije može im trajati mjesec dana maksimalno.
Znači hladno kasetna municija koja je zabranjena svim mogućim konvencijama?
i rusi su bacali kasetnu po Siriji, karma je cudo
Pa čovječe Amerikanci ne poštuju pravila ratovanja. U Gazi bombarduju bolnice, to je zabranjeno po svim konvencijama pa oni to rade. To su najveći ratni zločinci koji ne poštuju ništa
Opet prosjak isprosio 😒