Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posle bidona će i ameri biti drugačiji?
ovaj sljedeci mora biti malo vise demokratski nastrojen
Druga stvar prednosti su velike idu ovako ;kroz hranu vi možete reći o sebi puno prednost NIFOMANIMA I NIMFOMANKA MA krelizirani kroz podražaje življenja fašisoidni i neuračunljivi tako može može sve dakle dolazi u obzir pa da prizvodite Grohot smijeh jer je to nesto veliko najbolje je tako ....
Jos jedna podvala c/0 nista u kojoj su uspjeli je da se Palestince poistovjecuje sa Hamasom... cim se podpise neki sporazum i postigne mir istog momenta Palestinci moraju rasformirati hamas i borbu usmjeriti u drugu smjer i traziti rijesenje dviju drzava... a svi koji mi pucaju minuse su vjerovatno jako zadovoljni rezultatom hamasa a Gaza svakim danom manja i sve vise poravnana.
Hoce abd jos jaci i zesci. Kako znati sta je ispravno : Sve ono sto ameri traze , odraditi kontra. Znamo mi za embargo i sve njihove podvale a najnovija je Trojka.
Pa bolja je Benjamina od bilo kojeg SDA kandidata...pa Jevrejka je to...gdje je ovdje GM Klix.ba???
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu,pa gle, što ja znam, malo od naprijed malo otraga , pa ti vidi, samo nek vam bude lijepo
Nema veze što je Jevrejka niko ne mrzi Jevreje... Bitno je da nije Z! () nista
Napravi ćemo od Izraela New faraonsku državu a m.viherovao da mu je to i gromobran
Naravno da će biti drugačiji. Poslije sravnjene Gaze i ubijenih 50 000 ljudi od kojih su dvije trećina djeca, biće 100 puta radikalniji..