Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako intetesanto samo šija i šijitske države ili grupe brane Palestinu, a 1.5 miljardi sunnija skoro pa nista ne radi jos dosta njih na neki nacin i pomazu ubice djeca u Palestini
Ko misli da Iran i njima bliske grupe brane Palestince taj živi u zabludi.
Jedino Bosna od sunitski zemalja podržava Palestinu i Hezbolah
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svi znaju da je Izrael integriran u američki sistem odbrane, oni sami ne bi ni 7 dana izdržali. Sve operacije koje vode imaju vojnu, satelitsku i obavještajnu pripremu SAD. Ovaj rat je samo dio većeg sukoba koji će eskalirati u maju iduće godine u svjetski sukob. Zašto bi neko počinjao rat s Rusijom, nuklearnom silom ako ne planira globalni nuklearni holokaust ? Da su htjeli mir veoma lahko su ga mogli dobiti ali klika u SAD želi rat, nuklearni rat.
48. ili 64. Ili bilo koja godina. Cope with that loser
OK ali sta to znaci konkretno na terenu, da Izraelci nisu zaj***? Zasto Palestinci nemaju saveznike kao Izrael? Od tog i slicnog kmecanja u ratu nemaju nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ći fu tarija bi se mogla izuvati u vazduhu uskoro, sve su prilike.
Oni koji se brane su uvijek jači od onih koji napadaju bez obzira na snagu i broj. Dokazano u Vijetnamu, Afganistanum Bosni...
A Izrael je Amerika i sve njene pudlice.
Hezbolah nije vojska nego militantna grupa. Liban nema organizovanu jedinstvenu vojsku koja bi se suprostavila Izraelu. Liban nema jedinstvenu politiku. Država podjeljena gore nego BiH. Nikad niko nije spomenuo predsjednika, premijera, vladu, parlament... samo se spominju neke vođe.
Liban je u stvari Bosna na bliskom istoku
Tako su i Ruse analizirali...
Narod u libanonu im živi u bijedi bez struje vode i osnovnih potrepština dok oni se hvale brojem raketa i i naoružanjem
Oni koriste katolike za svoje ciljeve. Heće da uzmu sve što su posjedovali kad su bili najjači.
Jao ovih americkih bombaskih,hahahaha. Cuj veoma dobro naoruzana grupa,a to prica da imaju opravdanje za Izraelske napade po regionu.Ovi nemaju pvo,setaju im se avioni po zracnom prostoru i sve do Jemena,Iraka,a kao oni su veoma dobro naoruzana grupa. Sve je ovo pod dirigentskom palicom Amerike i Izraela.Nece se smiriti dok ne zavladaju svim tim zemljama.
koliko poznajem situaciju tamo,Izrael dobar poso radi i za Saudiju,hezbolah,sad Huti..Mozda ih i finansira Saudija
Arapski narod je nazalost preslab za ratove
Bio je dobar do je bilo na šake i mačeve. Hebe nas tehnologija
Chestitke Hezbollahu na danashnjem unishtavanju baterije David Sling .Top sistem za presretanje balistichkih projektila i aviona visheg ranga koji inache ima domet 200 km i sluzhbeno je zamijenio sistem Patriot.
Što se tiče idf-a nadam se, da se ovo odnosi i na njih: "Oni predstavljaju neznatnu urotničku vojsku koja će tamo biti poražena....."
Moze u priči da nalože narod da moze i da samo izgunu bzv...
Ovaj izrael je zaista artificial Država i vidi se da neprirodno stoji ukopan medju starosjedioce ove uže i šire Regije! Sve se održava silom i bezbroj novca kao vojna baza! Sada mi je jasno zašto još nemaju Ustav
od muke se uvjeravate da nesto mozete a sutra plakanje kao i jucer, kao i danas.