Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet mjeseci prije Izbora neko nešto predvidja! Btw kada je trump pobijedio na Izbirima Hillary Clinton je 4 dana prije izbora već slavila pobjedu i naručila slavlje da bi jedan dan pred izbora otkazala feštu jer joj je dojavljeno da gubi
Isto se pričalo za lapen da ce uzeti Francusku i pusa.
Nijedna anketa Le Pen nije davala apsolutnu većinu nego samo relativnu. Le Pen i jeste uzela najviše glasova, skoro dva miliona više od drugoplasirane ljevice, ali zbog komplikovanog izbornog sistema u Francuskoj ljevica je osvojila najviše mandata. U Francuskoj se ne bira vlast prostom većinom jedan čovjek jedan glas.
Nije bitno ko glasa nego ko broji, pitajte konakovica i njegovog brata amira zukića
Nemogu naci nekog pametnog i normalnog u toliko zemalja za kadidata , pa ovaj Tramp nije normalan nikako
A VAR?
sačekajte neko vrijeme i pustite ljude da prihvate kamalu. Lako će pobediti Trampa
Ne znam odakle vi crpite vijesti, Trump nema brojke da pobjedi nikada. Fali mu oko 7 miliona
Nista se to ne zna. Od Trampove pobjede nema nista.