Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hrvatska, Albanija i Srbija" nisu podržale pismo hahaha
Ustaes i cetniic nisu potpisali izjavu. Koliko mrez islma. Erdogan opet ide u Srbuju..
Mahnitim drzavama UN treba blokirat trgovacke puteve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"izrael" nije priznala genocid u Srebrenici niti glasala za rezoluciju u UN-u a vec 75 godina cine genocid
Ustaes i cetniic nisu potpisali izjavu. Koliko mrez islma. Erdogan opet ide u Srbuju..
Ni onaj user Origami nije priznao genocid. Kaze ovi mormoni su spasili svoj narod. Ocigledne stvari on ne vidi. Treba nam vise ljude poput Katica, a manje osobe poput njega.
Antonio moralna ljudska vertikala. Moj poklon do poda, za sve što radiš u UN.
Antonio salji jos vise un trupa
Daudijska arabija , kuvajt, egipat , Tunis, kazyhstan , banglades nisu potpisali.Ukupno je 206 drzava , potpisalo je pola ..
tipicno sa hrvtaslu i srbiju ali sad se albanija razotkrila, zemlje sa pretenzijama da se sire
Komšije uzp podržaju čistku na blisko istoku
ako vjetar puse mjenjaju se dresovi bile su petokrake sad moderni su fesovi kratak je put od druga do gospodina traje dok se nije uhljebila ...
Fucka se njima za ta pisma i izjave
UN treba ukinuti, nema više poente.
Hrvatska, Albanija i Srbija, " neutralnije" su od Svicarske. Spremaju se za nastanak velike Hrvatske, velike Srbije i velike Albanije. Na racun pojedinih zemalja, ukljucujuci i BiH.
UN treba donijeti Rezoluciju da Guteres moze posjetiti svaku drzavu na svijetu. Zatim tom istom Rezolucijom obrisati g...cu kao i mnogim drugim REZOLUCIJAMA.
jel to sve sto un moze
Oni ne grebu nikoga, pod skutima su majke koja je u zavadi sa svima a svojoj kući ne da prići. Lunja po selu i sa svima se tuče a cu .ko davi po komšiluku.
E, da mi je neko rekao da ce Hrvatska i Albanija biti na istoj strani kao Srbija lupio bih mu samarcinu...ode svet dodjavola, sve sam video. Gasi svetlo, motaj kablove!
Ujedninjene Nacije su sve samo nisu ujedninjene. Gasi to da ne gubimo pare bejze na tu glupost
Odi gospon Gutere u Gazu