Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael interesuje ta osuda otprilike kao i dodika zabrinutost međunarodne zajednice
Indijanci i dan danas osuđuju Kristofer Kolumba al šta im vrijedi
Evo prepali ste osudom Izrael da neće moći spavati. To Izraelu znač koliko i jedna bručka uvrnuta,ona što otpadne sa muda kad se kupate retardi arapski.
Jeste li osudili a de niste trebali?!
Koliko su smijesni i beznacajni ovi arapi da je to postalo tuzno.
Svi samo nesto osudjuju, isto kao i kod nas u ratu, a niko nista ne poduzima. Sem Irana
I Turska samo što je turska u NATO pa ne može direktno napadati Izrael
Kako je jedna religija mogla doći od ovih beduina, čobana i kukavica. Da je na Iran, odmah bi neki ISIL napravili kao što su u Siriji.
Ovo je pravi terorizam a pod plastom SAD-a.
Doslo vrijeme kad jedan ljudski zivot vrijedi toliko da se samo nesto osudi.
Boli arape za plaestincima. Sama ravaku i skupa auta.
Pitajte našu dijasporu koga najviše mrze. Arapččine, naravno. To kulture nema, dostojanstva samo pravi djecu i socijala.
Kažu da im je to i uputa od vođa Arapa da bi osvojili nove teritorije samo štancati djecu i izvlačiti iz ka...og budžeta.
Je li samo ovo izrazava govor mrznje i organizovani terorizam? A svakodnevno granatiranje, ubijanje hiljade zivota, ubijanje neduzne djece itd to nije organizovani terorizam i to je hajmo reci "podnosljivo"?
nek pukne vise da se sve resetuje
Gdje će ovi beduini protiv Amerike i Izraela, to nauke nije vidjelo samo se kurvaju i gledaju fudbal.
Uputili protest zbog izjave o nuklearnoj bombi,u suprotnom da nije spomenuta nebi ni protestvovali
Ko je bio u tom arapskom svijetu a pažljivo gledao, to je gore društvo nego srednji vijek u Europi. Namjerno drže dio stanovništva u siromaštvu da imaju kome zekat davati. To su plemena, trgovački prevarantski mentalni sklop...
Arapi su jos jednom pokazali i dokazali koliki su oni "muslimani" i koliko im je stalo do brace ... fakat su prava gamad, gade mi se ti ljudi ... mogli su bar nesto uraditi ali bukvalno nista, nema ni protesta niti bilo cega !