Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolicina mrznje na Kavkazu daleko je veca nego na Balkanu. I Armenija i Azerbejdzan su pocinili zaista gnusne zlocine tokom sukoba. Pasinjan je realan politicar koji je svjestan da od Rusije nema nikakve koristi, a sama Armenija je i siromasna i okruzena neprijateljima. Morat ce napraviti bolne ustupke da svojoj zemlji pruzi pozitivniju perspektivu gdje ce postojati bar ekonomska razmjena sa Turskom i Azerbejdzanom. Ovisiti o Rusiji je suludo.
Svaka cast ako je iskreno.
Pašinjan sve vrijeme provocira azerbejdzan i ruse. on je CIA čovjek koji je trebao pokrenuti rat u armeniji kao onaj u gruziji i ukrajini i još uvijek to pokušava. recept je isti velikoj ruskoj manjini zabraniti jezik, politiku i kulturu da bi se uvela rusija u rat.
To je vrlo lako uraditi, neka svako postuje teritorijalni integritet i neka se ne mjesa u poslove druge drzave....