Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko radi za Ruse taj gubi, šta da se priča...
@gooUser1605658542 Nema mira dok je god i jedan pedalj Azerbejdžana okupiran.
U pravu si talibanu
Azerbejdzan mora osloboditi svoju zemlju a ne da kao mi dobije jednu RS i da zaglavi sa zlom dovijeka.
Jermeni ponovo pokušavaju izazvati sukob nadajući da će uvući zapad, prije svega SAD u ovo. Oko ovog Pašinijana igra rusko kolo i pitanje je dana kad će ga neko u Jermeniji svrgnuti sa vlasti.
Azerbejdzan poslao Bosni milion KM..Nije puno al je od brace i od srca...Perdsjednik Alijev kaze da voli Bosnu... Rusi su sve ovo zapoceli...Naoruzali su Armene oruzjem s otpada i poslali u nepotreban rat i okupaciju tudje zemlje u trenutku kad Azerbejdzan nije ni imao armiju... Sad kad se Azerbejdzan naoruzao ostavili su Armene na cjedilu..Poceli su da glume mirotvorce i uspjeli su da stacioniraju Rusku vojsku u obe drzave...Rusi misle samo na sebe i licni interes
Skontali Azeri da su im ostavili nesto puput RSa pa hoce na vrijeme da odrade
To mi je odnekle poznato.
Drze priznas da su jaci to je fer!! Nemoj sada plakati
Ne izazivajte Azerbejdžan dok niste sve izgubili. Primirite se bolje vam je.
Rusi ne mogu održati mir, kažu. Zato su majstori u ratovanju, pitajte njemce i druge koji su na njima zube polomili. Kad bi krenuo otvoreni rat, rusi bi spržili sve oko sebe, ne bi ostala nijedna država koja završava sa ''stan''.
aha, čuli smo za Ruse hehehehe
@Aksiom Koliko ja znam i Afganistan se zavrsava sa "stan" pa sta bi sa Rusima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ovu gamad armensku malo naučit pameti i kulture
Vas polozaj je neodrziv u to Nagorno Karabaha sto drzite. Malo iznad 3000 km2. Okruzeni ste sa svih strana sa tim koridorom za izvlacenje u Lachinu. Lakse bi ti bilo da si to odmah sve predao.
U Srebenici je ubijeno 8.000 ljudi i to je genocid. Kad Turci ubiju milion i po Armenaca, to nije genocid. Kako to objašnjavate dragi Bošnjaci?
@fbUser1606478572 SUDOVI TO OBJASNJAVAJU, ZATO POSTOJE, NARODI SAMO PAMTE I ZAPISUJU PRESUDE I OSUDE...
gdje su dokumenti i presude za turski genocid?Mars žbljoho gubava!😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim su vama Rusi bili garant mira ,ne nadaj se skorom kraju
Ovo treba da vide glupani ovdje koji očekuju neku zaštitu od Rusije.. Ko god očekuje tako nešto, neka se slobodno spremi za gubitak doslovno svakog nacionalnog interesa.
ložionicka bb hahahahahahaha