Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno ce uskoro naglo da oboli i nestane..zato su ga i pustili..tako to oni rade..ima uvijek nacina da usutkaju svakog covjeka na planeti..
Nisu ti Rusi.
Izraelske snage, koje su okruživale kampove, dale su miliciji pristup i navodno su pružile logističku podršku, uključujući osvjetljavanje kampa tokom noći. Tokom tri dana brutalnog nasilja, između 460 i 3,500 civila, većinom Palestinaca, ali i libanskih šiita, bilo je brutalno masakrirano. STA JE OVOJUDI?
Rješavanje terorista.
Sloboda govora i generalno liberalizam su u slobodnom padu na Zapadu. Događaji oko Izraela/Palestine u zadnjih godinu dana su generalno svijetu otvorili oči. Zavladaće fašizam, naročito u EU. Jedino u USA možda postoji mogućnost socijalističke revolucije, ali koja bi morala biti krvava.
Genocide Joe vs Mad Max Donald = 0
Evo prvo na ovom portalu nema slobode govora vise. Ugrozena je jer je Klix odlucio da je USAid ipak bitniji zajedno sa interesom Americke ambasade.
Sve dok jedine dvije opcije za glasanje bude Republikanci i Demokrati, tako će biti.
Problem je što se radi o jednoj opciji, nebitno je ko dobija izbore.
Samim priznanjem i time sto govoris nakon izlaska si ti narodu jos uvijek na strani pravde