Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavaju pravo Izraela da se brani.Ispade da 35 drzava napada Izrael a on se brani.Ovako je na divljem zapadu bilo i u kaubojskim filmovima .Ubijas a ne odgovaras.
A Rusija kada udje u Ukrajinu da se brani od vasih NATO raketa koje stizu u Moskvu za 2min onda je to agresija, sankcije ....koje na oci dvolican svijet? Od koga da se Izrael brani sve ih pobrisa ko gumicom. Nije brko bio budala
Samo Palestina nema pravo da se brani.
Kakva licemjernost
Sve se moze preokreniti u svoju korist, tako i ovom slučaju da se Izrael brani.....
pa dobro,,,onda je se i ujka adi branio,,,
Gdje su glasnogovrnici ljudska prava,prava žena, prava LGBT, prava pcela, pravo pasa,gdje su pjevaci, glumci i novinari koji uvjek su najglasnije kada neki muslimani negdje bilo sta rade. Licemjerno i kukavicki
Pa ko je ovde više lud. Da se brane napadajuci druge države?
Terorizam je ideologija s kojom se vodite
Izrael se brani, klix like this.
najvece zlo na svijetu je USA, pa ko je ovdje lud i ko koga napada
Uvijek sam govorio da je Rusija gospoda za tzv mirotvorce iz Amerike.
Da kao i pravo Amerike da vas drze ko robove, da istrijebi 5 miliona indijanaca da do 60 godina prodlog vijeka crni ljudi sjede u odvojenim stolicama u autobusu. Kao i pravo Amerike da baci atomsku na civile, pobije trecinu Vjetnima, jedno 500.000 Afganistanaca i 2 miliona Iracana onako samo zbog prava.
Od koga se brani?!
Na žalost Palestinska, Sirijska, Libanska, Jemenska djeca žene i stari nemaju pravo da se brane od vas
Da li bi neku nas tako odlučno podržavali.Bi,ali u k...u.
Zajedno to radite i uspješno ste se branili nama šta da je 30 000 hiljada djece stradalo u Gazi.
Sta kazu Ujedinjene nacije? Ima li ko oruzje za masovnu destrukciju?