Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je sigurno jedino rješenje! Medjutim to Izrael nikada nije prihvatio,
Pa kad si prije procitao tek izasao clanak ti vec komentar ostavio hahaha
naletilo, 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo
Šipci zaprijetili da će u tom slučaju priznati Kataloniju i Flandriju.
Srbija je priznala davno...
Postoji mnogo teorija o tome da su iluminati na važnim funkcijama u svijetu. Neke teorije tvrde da su iluminati tajno društvo koje kontrolira svijet. Druge teorije tvrde da su iluminati jednostavno skupina ljudi koji imaju utjecaj u svijetu.
Svi trebaju.
Svi trebaju.
Točan datum osnivanja masona nije poznat, ali se pretpostavlja da su se prvi masonski lože pojavile u Engleskoj u 14. stoljeću. Prva dokumentirana referenca o masonima datira iz 1356. godine, kada je engleski kralj Edward III izdao povelju koja je masonima dala pravo na posebne povlastice.
Tako to je konkretno, a ne ko Erdoan ubleha i šuplja...
RAZVALJIVANJE CIONISTA USKORO
Kako priznati državu Palestinu kad na Zapadnoj Obali žive u izbjegličkim kampovima? Jel kontate vi da osim Ramallah i još par mjesta, oni su svugdje u enklavama a oko tih enklava su jevrejska naselja?
Te kolonije se lako isele na neka druga mjesta....to su svakako nomadi. Ne drži ih mjesto. Gdje im Izrael dadne privilegije u vidu besplatnih režija i kuća oni idu živjeti.
u kojim granicama? Ne znam jeste li znali ali Palestinci čak i u Zapadnoj Obali imaju možda 50%. Ostalo su sve izraelski naseljenici popunili
kako kad u Gazi vlada Hamas a ne PLO tj vlada Palestine