Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt ili doživotna robija za svakog plaćenika u ratu !
Ovo prvo. Ovo drugo je samo bacanje para.
Koji je ovo bio autogol za Izrael, a tek za Palestince samo koliko ih je nastradalo bez potrebe. Kaze vam Adzo Sam lijepo nemojte, a vi hocete pa hocete.... Lakrdija. Samo sa 50 000 mrtvih.
boli briga Izreal sta misli jedna Belgija
Nikad mi neće biti jasni umovi, umjesto da uživaš sa curama ideš u rat da ubijaš, a ne moraš
ne kontas nista ovdje
O kakvoj samo odbrani više prićate, napadate drugu drzavu.
Treba BiH da provede istragu da li i ovi naši idu da učestvuju sa IDF-om dole.
Nasi nisu nikada trazili ni da se identifikuju ubice koje su pucale po Sarajevu. Nisu se potrudili ni da saznaju i dovedu do suda bogate manijake koji su organizovano dolazili da se " malo bave sportskim lovom po Sarajevu"
Ukinut mu Belgijsko državljanstvo i osuditi ga na debelu zatvorsku kaznu ako slučajno preživi
Ode iz drzave blagostanja da ubija neduzan svjet.
Ne bi on, nego mora jer gubi pasoš te države dolje a sa njim i hrpu benefita. Navodno i ovi s područja ex-yu su dolje i učestvuju. A, njihovi odozdo koji imaju lovu bježe u EU.