Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovih 285 miliona od nafte treba dodati jos 600 miliona eura za plin idobice se realnija slika.
brzl ce taj sukob I ovdje
Ne moze se sjediti na dvije stolice odjednom. Trenutno u Evropi nema zamjene za pojedine ruske energente. Krivi su za to oni jer nisu diverzifikovali trziste.
Jucerasnja izjava njemacke ministrice vanjskih poslova vam je jasan dokaz da Njemacka do kolje ovisi od ruskih energenata.
Jed a čekam da udari kriza. Sve poskupi, pojeftini dapiz. (minđa).
Ja i? Jesmo li mi obicni smrtnici krivi za vasa preseravanja? Jel zato mi moramo placat 100% skuplje gorivo? Idite tamo i ratujte s kim hocete, pustite nas da zivimo. Da Amerika napada Ukrajinu niko prdno ne bi. 20 godina vec narod trpi inflacije, ekonomske krize i migracije zbog vasih glupih ratova.
Upravu si sto posto
I vise od toga i tako ce biti jos mnogo godina. Hebiga nisu oni krivi sto jedini mogu isporuciti kolicine koje su dostatne Europi