Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide svima izgleda reset jedan, a i vrijeme je kad pogledam svijet u kojem živim....
ne gledaj. zivi svoj zivot i nema reseta.
Bice sta bude, nase je da cekamo i gledamo šta ces.
treba ukinuti drzave svijeta podijelit se na kontinente i tako bi imali 7 drzava i zdravo..manje minstara i ostalih cuda...
polako ali sigurno ameri guraju i ukrainu i izrael u nestanak
I trebaju.
Ukrajina mozhe dobiti rat samo na jedan nachin.Kapitulacijom i zbacivanje Zelenskog.Uz garanciju da ruske trupe koje udju u Kiev nece provoditi represiju.Ali treba mudrost da se to vidi tako da sam skeptichan.
Stvari treba obrnuti naglavachke da bi se shvatila sushtina.Ukrajina je talac zapadne hegemonije i ruskog straha od shienja zapadnih vojnih efektiva ka istoku.Jedini nachin da se spase je kapitulacija pod ruskim uvjetima.
Hajde ti u Rusiju pa tamo širi rusku propagandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odobrit ce to bidon da zakuha prije nego sto krene
Ove stvarno zasvrbila gu*ica , i cackaju mecku dok ne pukne sve
Ooooj brate mili pa zar moraju o tome toliko. Pa nisu ih trebali nikada ni sprečavati niti pričati o tome. Pa druga strana ubi čim stigne. Samo još da marnu koju taktičku...
Joj što se buranija plaši za budućnost. Kako je jadnim Ukrajincima. Trpe putinovski teror više od dvije godine. Naravno da je Rusima, Sjevernoj Koreji, Iranu i sličnim trećerazednim državnicima u interesu da situacija globalno eskalira.
Urazumi se druze, znas li sta pises!?
Wow sastaju se u petak 13. Englezi su čkepi, kontali da će natjerati švabe prve al' Scholz se izvukao, bar privremeno. Sad će uncle Sam pritisnuti svoju pudlice da zalaje. Baš me interesuje kako će eskivirati.
Rusima ostaje da prošire rat na kosovu i bjelorusiji sa poljacima. BiH je još na čekanju zavisi štateški utjecaj Crne Gore. Vujke to zna , provokacije su počele i čeka se samo na prvu zrtvu.
Neka Ukrainci pedalj oslobode. I neka paze da ne razljute Ruse.
Što dublje to bolje ,
Obarač oni potežu a ukrajinci nišane
Treba odbraniti Ukrajinu a ne napadati Rusiju!!