Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dobićete Trumpa i diktaturu, onaj ko podržava i radi zlo ne može se nadati dobru.. Početak kraja Amerike.. Mada da se razumijemo nije ni Genocide Joe puno bolji od Bolesnika Trumpa
Lik nosi masku
Ovom matorom starcu je najbolje da ga zivog zakopaju
Nw podržajem ni jedne ni druge, ali svaki put kada je neki demokrat na vlasti umjesto republikanaca, negdje je rat u svijetu i USA glupi svjetskog policajca bacajući bombe na neku zemlju.
Ljubitelji Trampa i Hamasa ne kontaju da to dvoje ne ide jedno s drugim
Ono kad fašista proziva fašiste.
Orban je nekada bio najbolji prijatelj Georga Sorosa, madjarskog jevreja i spekulanta na berzama koji se obogatio obaranjem britanske funte za 25%. Prijatelj Orban je čak ustanovio i sorošev univerzitet za liberalne političke studije kao inkubator za buduće (kontrlirane) lidere i onda je pukla tikva. Orban protjeruje sve soroševe NVO, univerzitet i postaju neprijatelji a Geore Šoroš postaje najveći donator demokratske stranke u SAD i preko njih vodi privatne ratove protiv "diktatora".
Koliko vidim taj privatni rat vode i neke portali bogato donirani od krovne soroševe fondacije "Open Society" i bezbroj malih infiltriranih u nevladin i vladin sektor. Ono što je u Turskoj Gulen to je Soroš sve isto samo na širem planu. Infiltriraju se u sudstvo, školstvo i sve instucije važne za vrijednosti jednog društva i sistematski ih mijenjaju sebi na korist.
Lagali su nas da ćemo 1992. postati nezavisni, da ćemo 1993. dobiti vojnu podršku, da će 1995. spriječiti genocid i da je Dejton privremen, da ćemo 1999. ukidanjem ljiljana dobiti građansku državu, da ćemo do 2010. u EU, da ćemo do 2020. u NATO... Je li se išta od toga do sad ostvarilo, nebitno ko bio na vlasti? Zapitajmo se ko nas i gdje vodi!
Dzaba obecanja ali realno sta smo mi od reformi uradili do sada kako bi pristupili E i NATO, ljudi nas mole a mi necemo....necemo jer vlasti odgovara ovakva situacija, da se reforme dese isla bi sve i jedna vlast do sada u zatvor