Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći neprijatelji muslimana i Islama su zapadne zemlje i SAD.
najveci neprijatelji su sami sebi..... to je jedna najteza i najtacnija cinjenica.....
Za ove je naoruzan Palestinac terorista. Palestinac koji je spuštenih ruka i koje Izraelci šamaraju i otimaju mu imovinu za ove je dobar Palestinac. Niko ne podrzava nasilje, ali ovo je smjesno. Pa Palestincima ste oduzeli pravo na borbu, sta ce onfa nego se formirati ovakve grupe kao Hamas i Fatah koje ustvari kontrolise Izrael. I ovaj upad tzv Hamasa je izrezirao Mosad.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kolonizatori stali uz kolonizatore, nista novo ni cudno
Koji licemjeri! Godinama gledate patnje Palestinaca u njihovoj vlastitoj zemlji okupiranoj od strane najnehumanije ideologije poslije II svjetskog rata i samo vam je želja da taj narod prestane glasno ječati jer vas to ječanje uznemirava i stvara vam nelagodu, i da jednostavno nestane! Vi ste sramota ljudskog roda u 21. stoljeću!
Sta je drugacije bilo za ocekivati? Pa zapad ne smije reci “a” dok cionisti ne odobre. Hahahaha. To Evropo, napokon ste postali kolonija Izraela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što ne osudite ubistvo preko 900 ljudi u Gazi od strane Izraelskih fašista? Više od polovine žrtava su žene i djeca...
Ima li bar jedan od ovih"demokrata",da nije iz kolonizatorske države,koje su uništile i opljačkale skoro citavu planetu.
Prčio vam putin mamu...
Ja ljigavih faca.Onako kad ih samo pogledas
Da bog da se sami o sebi zabavili ...:(
Kakva slika,čisto zlo sve i jedan.👹👹
Cionisti se brane tako što ubijaju bebe u Gazi, i vi to podržavate WEFovo smeće!? https://t.me/Novodobastarihratnika/11617
A kad su protiv Rusije, onda vam Ameri, anglosaksonci i ostala ekipa valjaju??
A ne osudjuju bombardovanje stambenih zgrada u Gazi ?
Ovo je za nas male narode kao da smo dobili Božju zapovjed.
To su oni nasi najveci dusmani ali mi se nebojimo njih samo dragog allaha.
Isto će biti kao što je i Bush uradio, ko sa nama neće nah.. Oje!
Dojes kao izbjeglica na tudju teritoriju naselis se,i onda pocnes da maltretiras sve zivo...Dojadilo ljudima.Sad su svi na strani Zidova,po kojoj logici nemam pojma.
Ista ekipa kao i protiv Rusije.
Ljudi, Rusi su mila majka za ove licemjere!