Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno,i treba da se boje Trumpa.Populisti.
Ako je Tramp promasaj, nece pola Amerike ponovo glasati za njega. Ako ga pola ljudi zeli, zabrana njegove kandidature je nepostovanje -polovine glasaca. Upad u Kapitol je morao biti sprijecen. Tramp bi otisao i Americi ne bi trebala lakrdija o svom predsjedniku.
Valja nam sad gledat kako democrati dizu poreze naredne 4 godine & u tom su najbolji
Ovdje se radi o zastiti demokratije i da ovaj postupak sluzi za primjer drugima da se ne igraju sa vladavinom prava. Tako to rade odgovorni politicari bez obzira na stranacku pripadnost, a ne po diktatu jednog covjeka
Hej Joe
Biden će dovesti građanski ustav u BIH i konačno sahraniti Bošnjake tako što će i smeđi postati građani BIH.
U Americi vojska izadje da brani ustavni poredak. Nemaju oni degenerika Bogicevica da podrzi raspad zemlje.
Ok!!! KADA ĆE SE DESITI OPOZIV KOMPLETNOG PREDSJEDNIŠTVA BiH,KOJE RADI SAMO U INTERESU LIČNOM I SVOJIH STRANAKA???!!! I TO JE UDAR NA DRŽAVU!!!
Free Joe