Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija se naorazavala zadnjih sto godina, pripremali se za ovo. Evorpa se ekonomski razvijala pod Alijinom parolom "rata nece biti". Naivcine i debili. Rusi, Madjari, Srbi... ako vam se kosa ne dize na glavi kad neko kaze da je te nacije onda niste normalni
Kad molis amere za pomoc onda moras da radis sto ti gazda naredi.
Sve skupa naopako: ovaj je za zivota glasao i bio svjedik desetina ratova koji nisu trebali da se dese, sada sirotinju dryge zemlje gura da gine a s druge strane narcisoidni miljarder Putin svoje bogastvo cuva krvlju mladih… ode svijet u herlac. Kome da vjerujes ? Cemu da se nadas?
Samo deri ruske fašiste. To je jedino bitno.
Kako se istorija ponavlja opet na Rusiju kao i 22 juna 1941 zapad je Amerika razoružala još avijone da im isporuci i eto Rusije u poljsku a ne obrnuto veliko se nesta iza brda valja, zanima me samo kad će zapad uvest vojni rok za gradjane i rezervni sastav povećat a nije ni čudo zašto se komsije Srbi i Hrvati naoružavaju ako mogu da mi kažu age Sarajlije uz shishu i jedan hladan hell????
Eh valja meni sutra abd na baustel.Svako dobro raja....
A ne bih se cudio da umjesto u Poljsku kaze da ide u Portoriko 😂
Kad ode tamo i kad mu kazu da su to napravili, pitat ce garant “Pa ko vam je to rekao” 🤣🤣
Ovo je borba demokratske ideje i diktature.Dobra i zla. 🇺🇸💙🇺🇦
@fbuser473921100332..lako je Putinu kad ste vi rusofili glupi svi i u 21.stoljecu zelite diktature staljinistickog tipa.Takve diktature se obracunavaju i sa svojim stanovnicima koji zele slobodu misljenja i slobodno drustvo,a ne tiraniju.