Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednog dana ce se Putinu suditi za ovo ako pozivi dovoljno dugo. Samo vi njih derite sankcijama samo nemojte zaboraviti i Bjelorusiju. Srbija ce svakako doci na red.
Srbende bije.ne dvolične, mislim na Dodu i Vucica, priznaju teritorijalni integritet Ukrajine, ali su protiv sankcija Rusiji. Znači priznai su da je Ukrajina upravu, ali nek ih rusi tuku.Koji bij.dnik moraš biti sa takvim stavom
Razbucati Rusiju, skinuti podbuhlog, uvesti demokratiju i onda mir u Evropi.
Ko nama dejton sto su uveli ?
Bsjdene idi u penziju
Hocete li vi preuzeti odgovornost za agresiju na Iran, Irak te Afganistan? Za saucesnistvo za agresiju na Libiju, uz Francusku?
na vakcinama se dobro profitiralo pa sad na ratu hoće da zarade još više.
Nista oni nece uraditi.. dok neko ne napadne njih.. ni zapadnu evropu ne interesuje istocna evropa
Ima li gdje corone, spominje li je iko?
Kolika je Rusija imali bi šta i podijeliti a tek Usa da ne pričaš,vi bi jadni nekog dijeliti a plačete što ste podijeljeni, na kakvim ste vi tabletama.Bilo mi žao ovog svirača klavira a sad i nije potrčko Bajdenov
Kako su mu Ameri šuknuli...strava...žali bože sirotinje...znate gospodine Zelenski, mi ne mislimo ratovati sa Rusima...šta vam pada na pamet...vi ste odradili svoj dio posla, sjeverni tok je zavrsena pricha, reputacija Rusije uništena za sljedecih 2o godina, a sad se hebite...
Samo me zanima jedna stvar o kojoj niko ne prica. Jeli Kijev opkoljen?! Sve ovo oruzje koje sada zapad salje, hoce li moci doci do Kijeva?! Ako dodje to ce biti spas, a ako rusi stignu da opkole Kijev tesko da ce Kijev odbraniti bez oruzja.
Jeste primjetili da niko više ne spominje coronu?
I onih koji podrzavaju Rusiju
Amerikanci su pogan, ali su inteligentniji od Rusa toliko da to nije mjerljivo, pa dočekali su savršeno ovu situaciju da ih unište, što Rusi nisu znali uraditi za x ratova koje su ovi počeli.
Rusija nikad nije bila u položaju takvom da može nanijeti Americi i saveznicima toliku ekonomsku štetu kao ovi njima, usput rusija je osrednja ekonomska sila u svijetu, vojno je druga priča, ali ekonomski osrednja.
Rusi mogu osvojiti Ukrajinu, i hoće ako nastave sa okupacijom, ali pokoriti nikad.
Bajdene sad ili nikad stani uz Ukrajinu a onda posle i uz Bosnu abd...