Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmislit ce bilo sta, samo da opravdaju pomoc izraelu.
Sta ce bolan izmisliti, pa politika irana zadnjih 40 godina je "de*th to america"
U nas top komentar je teoreticarski, a realni dobija minuse.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koda vas je Kusturica pravio
Mislim da bi se i Udba Ozna stidjela ovakve ofirne propagande mada kao residence of USA znam dobro da tamo pale ove priče kod izvjesnih birača poput ovih na Balkanu! Prosto pitanje šta bi to Iran dobio da recimo eliminiše trumpa?? Zar ti birači zaista misle da je Iran banana država poput ovih južnih država u USA poput Alabame i Mississippi-a da bi se bavila ubistvima nekakvih pajaca koji ničemu ne služe osim za AIPAC predstavu djeci za laku noć! Iran je Civilizacija!
Kakva banalna izjava
hoce da ga roknu da opravdanu full scale invasion . ovo je kao ono sadam ima hemijsko oruzje hajmo ga razvaliti
Ovi samo prijete ... kakve veze ima Iran sa tim vašim manijakom, nego mora se malo huškati idu izbori a njemu opala popularnost, nego izimislite vi još koji pokušaj atentata al nek bude uvjerljivije, pa jbg imate Holivud smislite nešto..
I dok Žuti izgovara na medijima da će "nuke them" ,ovi nemaju pravo ni zaprijetiti
GODINAMA NEKA PRIJETNJA. REKLA KAZALA. CRNA KUĆA. I NJIHOV SCENARIJO. SAME LAŽI.
Trump je Iranskog generala
Jel se traži novi Gavrilo ?
Ista mantra kao za Sadama i hemijsko oružje.Izgovor za agresiju na Iran.
Bijela kuca trazi molera da je ofarba
Pa moraju pratiti naravno, Lik je izašao u javnost i rekao da je on lično naredio smaknuće njihovog prvog generala Kasima Sulejmanija. Koji im je pomrsio sve planove na Bliskom Istoku.