Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž ovi i licemjeri...
Oni zabrinuti, pričat će sa Izraelom, razgovarat će...s druge strane drže spremne nosače aviona ako ko pomisli napast Izrael dok se Izrael "brani" napadajući istovremeno 4 države, međunarodno priznate države.
SAD je osovina zla
Gdje su glasnogovrnici ljudska prava,prava žena, prava LGBT, prava pcela, pravo pasa,gdje su pjevaci, glumci i novinari koji uvjek su najglasnije kada neki muslimani negdje bilo sta rade. Licemjerno i kukavicki
Nekekav čudan peksinluk se širi planetom, a ovi iz bjele šupe upravljaju s njim.
Bas me zanima imas pusku idas budali pusku koje tu kriv ti ili budala koju podrzavas. Zulume sam napravis na pola kugle zemaljske i onda u Bosni sjedi sine da ti tata nesto kaze o demokratiji, pravdi i demokratksim nacelima. Lice licemjera uvijem ostaje isto.
Ubijaju se pravoslavna braća u Evropi, ubijaju se muslimanska na Bliskom Istoku, a "nevini" u svemu ovome, likuju.
e to je nama najbitnije da vi razgovarate nema veze sto zl oc in ci p o b i s e i ze ne i dj ecu
Znamo svi odakle se upravlja ovim zločinima
USA-o nemojte više braniti arapski svijet
A kad će moći da se palestinci vrate iz Jordana i Libana u Palestinu .
a šta kaže ministar odbrane Austin.....
hahahahhahaha ma pada i ovo castrvo kad tad
Stanovnici USA izgleda nisu svjesni sta kakav kolaps ce da dozive zbog ovoga. Tek dolazi glad a mozda i gradjanski.