Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Infiltrirali se rusi svugdje.. Al dobro je, procistit ce se sad.
Koliko tih prorusa samo kod nas ima. Marat ce se sve to ocistiti. Samo dok dodje vakat
Seljak moze iz sela a selo iz njega nikad
Frau Kneissl dobija 50 000 eura mjesečno kao član Upravnog odbora Rossnjefta, šta joj teško...
ja i, jel to imaju zabrane gdje ko da ljetuje, putuje, živi...toxik left vijesti
Političari su inače poznati po čistoći obraza i nepotkupljivosti...
uhoda
Platni spisak je čudo.
Tugo, Nesrećo
Bolje no ko Sabina u Prištini.
Jel zabranjeno ?
Pa nije ali je nepoželjno. Ja u ovome vidim deja vu korone. Prvo su maske bile poželjne pa zakonom nametnute. Isto tako mrzim rat, žao mi je ljudi i omladine u tom ratu, ko je kriv ko nije o uzrocima i povodima se može knjiga napisati ali smeta mi šzo zadnje desetljeće bukvalno postoji "Ministarstvo istine" i kako ono kaže tako je. Svi moraju prihvatiti. To je društveno prihvatljivo. Zdrav razum, druga strana, kritičko mišljenje, diskusija su zabranjeni
Na ovim slikama kad se zene slikaju pored Putka, svaka visocija od njega. Mozda i odatle dolaze frustracije i kompleksi malog kremaljskog zlocinca.
Zelenski je niži
Kako je samo smjela izvršiti taj smrtni grjeh, nema ovjde oprosta. Otići u drugu zemlju koja je okupirala drugu zemlju, kako nije otišla u ameriku pa ono nisu nikoga okupirali, niti bonbardovali ;)
Bijelci se bude, očito je da jevrejska elita vrši genocid nad bijelcima zatrpavanjem evrope crnim i garavim migrantima! Najveci procenat pelcovanog stanovnistva mrna smećem je medju bijelcima! Budite ljude oko sebe ekspresno jer je mozda već sutra kasno!!!
taj cestiti i posteni svabo
pa ovo je veleizdaja i svugdje u svijetu se za izdaju zemlje ide na robiju , a ona još ministrica vanjskih poslova .
austrougari poznati licemjeri i skidaci gača
Zar i Sattlera nisu zvali "ruski student"?