Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji se počeli gore ponašati i gore metode primjenjivati nego samo nacisti
Sljedeći put kad Hamas bude napravio pizdariju poput one jučerašnje, Jevreji treba da ih dočekaju sa cvijećem.
Hahahaah puna usta nacizma kad voda ne ide ma Mujin mlin
Cinizam, odnosno cionizam. Da nema interneta i drustvenih mreza davno bi svakog Palestinca ubili, ovako moraju pomalo
ovakve izjave neće doprinijeti miru i ničemu dobrom.Jako neodgovorno od jednog bivšeg dužnosnika. Kao da neki zvaničnici Palestine kaže da treba iskorijeniti izraelske vojne snage. To je isto. Samo rasplamsava sukobe.
Oni napali zene i djecu a vi dijelite ruze njima vec 70 godina mamicu vam jarecu. Fasiste izraela treba iskorijeniti.
Izraelu nije u cilju mir jer je glavni objektiv totalna otimačina palestinskih teritorija. A ovakva desavanja im idu u prilog jer mogu pravdati daljnje akcije okupacije pod izgovorom o sigurnosti itd. Zato ova izjava nema smisla.
DUDLAJ GA CELAVA GLAVO...
Vrijeme je da se cionisti iskorijene.
Vrijeme je i da se Iran ukljuci, sta mislis o tome smece jedno? Dosli na tudje i ubijate godinama, vidi kako je kad se uzvrati.
nazalost danas je zavladao opci pragmatizam i apsolutni oportunizam.... tako da obican coek treba da se ideoloski iskljuci skroz jer trenutna situacija na svijetu je nista manje od ludila interesa i oportunistickog pragmatizma....
Sjeme vam se zatrlo, prokletnici
Neka neka moje bosnje, i dalje onog ukrainskog šooopcica podrzavajte 😂🤢🤮
Vrijeme je da islamske zemlje na čelu s Iranom izvrše denacifikaciju Izraela i vrate otetu zemlju palestincima. SAD i Izrael izvor svakog zla na planeti
Sieg Heil
Ne, vrijeme je da se riješi pitanje Palestine i osnovnih ljudskih prava Palestinaca. To što vi radite je gašenje vatre benzinom. Zar i vama nije dosta ovog ciklusa stradanja? Kategorički osuđujem terorizam, ali stradanje Palestinaca koje slijedi je đubrenje tla za buduće teroriste.
Šta ovaj zlotvor ima pričatii....biografija puna zločina
Najveca pomoc za narod Palestine je da se teroristicki Hamas iskorijeni, silovatelji i ubice.
od kako su ih Britanci Amerikancini Un naselili u Palestinu Bliski istok je postao Bure baruta toliko o tome kakav je to Narod