Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide na obuku za sledeceg predsjednika...
kod nas su komadante rokali kad im se ne sviđaju...
Tako ti je i unaske. Generali dobili pozicije i plate a obicni vojnik sest mjeseci zatvora za dva metra drva. I onda Babin debilko kaze JA, I?
Ovi Ukrajinci se bave kadriranjem i namještanjem sebi pozicija po svijetu a onda nam kukaju kako im treba para
Ma ja uhljebit ga lijepo. A vojinik obični koji je ginuo neka preživljava u Ukrajini a generali i ostali koji nisu rata ji osjetili oni če kasnije biti heroji,jedini borci,uživat velike penzije!!!
Lik je jedan od najvaznijih i najzasluznijih sto rusi nisu uzeli komplet Ukraniji. Popularniji je od samog zelinskog medju rajom zato ga ovaj i skinuo.
kao i kod nas...komadante iz bunkera uhljebi u fotelje...a borci ili pod zemlju ili u kontejnere...
Alagić je spasio narod, budalo jedna UZP-ejska!