Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski vazal!Ovako isto bi i Vučić uradio da to Putin zatraži.
Jesi li siguran!?
kad su brutalno napali Ukrajinu ne birajući sredsva i ciljeve,svoj narod i komšije,pa šta bi onda srbima uradili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusi bjelorusi, molimo vas prvo Sarajevu isporučite preostalih 15 trolejbusa, pa onda ratujte
rekao im je nato ako napadnu da ce intervenisati
Ko god je narucio i kupio trolejbuse BKM iz Bjelorusije , samo je bacio pare isto kao za respiratore sto su bacene !
Trolejbusi su bogovski, imaju širinu, moderni su i ne kcvare se, niskopodni i sigurni, grad sada izgleda kao Tokio
NATO mora podhitno reagovati i okrenuti krstarece rakete prema Bjelorusiji. Klin se klinom izbija, i diktaturu treba ukloniti silom
IzgledaTek pocinje ukrainski blitzkrieg, do sada je bilo zagrijavanje.
Aha, tolike godine zagrijavanje.Jest sigurno
Ako Putin vjeruje tebi ne vjeruje Bjelorusima jer zna da te na silu ustolicio, ako padne Minsk onda i Putin pada a ti nisi interesantan osim Bjelorusim koji samo cekaju svoju priliku.
Lukašenko ovo izvodi ne bi li uplašio "zabrinute" da će rat eskalirati, što je ruska strategija od samog početka (pored toga da će se Evropa smrznuti bez plina, a Afrika umrijeti od gladi ako ne dozvole izvoz žita). Od sutra će početi ponovo prijetiti nuklearnim napadom, tako predvidivo.
Sve se zapetljalo.
Kasno Iskanderi u Bjelorusiju stizu.
HALOOOOO ne cackaj mecku, eto ih u Minsku do sipaka.
Treba prestat izvještavati o Gazi.
ErikBerne24 Opet isti komentar na svakom postu... Ruski napad u Ukrajini traje već tri godine. Desetine miliona raseljenih, stotine hiljada mrtvih. Agresiju izvršila druga najveća sila na svijetu, koja posjeduje nuklearni arsenal. I izvještavanje o tom sukobu, najvećem u Evropi od 1945. godine, je bacanje u oči da se ne govori o Gazi??? I kad se botuje, treba imati mjere, ovo ti ni pas s maslom ne bi polizao.
to u gazi ne moze eskalirati da mene dotice, ovo u ukrajini moze. Ako ukrajina padne nema puno dok ne dodje do nas. Tako da sto se tice gaze, zao mi je ovo ono ali sa druge strane ne dotice me
Trebaju sad poljaci pojacati granicu sa bjelorusima
Hoce 100%.
HAHAHAHA kad nu se vojska okrene prema Minsku.
Bolje da je poslao svojih prijateljica noci...