Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ono napao Libiju i Irak, suverene i nezavisne drzave. Danas potpuno unistene.
A međunarodni poredak je taj da samo USA i njeni vazali mogu voditi agresorske ratove?
a mamu li vam americku,hocete bit glqvni u svemu sami ste u najvecem kurcu!!
Naj veći genocid u povijesti su SAD napravile nad Indijancima starosjediocima. Potamanili su ih preko 15 000 000, petnaest miliona i svi šute o tome. Dosta više hegemona Amera.
Vas murphy je najveca prijetnja svjetskom miru i poretku
Sve me ovo podsjeća na buđenje Mordora i Orki iz Gospodara Prstenova. Po ko zna koji put zlo je oživjelo.
Koliko samo troprstasa na ovom portalu. Spavate li?
a Irak, Libija, Afganistan, Sirija nebitni ratovi
E vi ste sebi dali za pravo da pricate o agresorskim ratovima, najveci agresori na planeti svih vremena
A kakav je bio rat SAD-a u Afganistanu? U Iraku? Oslobodilacki?
Nas ste zaustavili da oslobodimo vlastitu drzavu od agresora i sad hocete da nam rasturite i ovo sto imamo zato natakarim i vas i tkz. međunarodni poredak
jes, jes, vas su bas zaustavili, Aljo je molio za Dejton da vas ne bude vise pobijenih. Mjesto da mu zahvaljujete vi ga danas kudite
Nabijem i tebe i međunarodni poredak Apsolutno sam protiv rata i protiv putina. Ali ovajbrat ste izprovocirali vi i vaši saveznici sa svojim imperijalističkim apetitima.
Ako Amerika kaze da je nesto crno, vjerujte ljudi da nije i ako izgleda da jeste ono to sigurno NIJE!!!
Na kraju krajeva Rusija > Jewmerika!!! Upamti Bosnjače i čekaj vakat!! Nije daleko!!!
Ako misle da ćemo ikad više ginuti za Lijepu njihovu i zabijače noža u leđa neka dovedu Tompsona i Milanovića da nas "opet odbrani".
Ooooo Bošnjače, ne vjeruj židovskoj koloniji Americi!!! Židov upravlja s njom!!! Hvataj se samog sebe!!!! Sve dok smo slozni nikakva sila nam ne moze nista!!! Nema hrabrijek ratnika gazije od Bosnjaka!!! Nek nam zvijezda vodilja budu gazije poput rahmetli Nanića!!!!!⚜️☝🏻
75% planete je na strani Rusa tako da medjunarodni poredak okaci macku o rep. Rusija, Kina, Indija, 90% Afrike i citava juzna Amerika su zrtve tog medjunarodnog poretka.
Jedi g o v n a Blinkene provaljene su vaše igre