Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema se šta suverenitet podržavati, suverenitet se podrazumjeva.
Amerika poziva na rodteljski jednu po jednu državu koje ne podržavaju sankcije R. Šumskoj!
MI U BOSNI MORAMO BITI "JEDNAKOPRAVNI" I TO TAKO DA NAS JEDAN GLAS "JEDNAKOPRAVNO" VRIJEDI PET GLASOVA MUSLIIIIIMANSKE VECINE I DA "JEDNAKOPRAVNO" UTAJIMO POREZE, DA NE PLACAMO POREZE NA KLADIONICE, DA NE PLACAMO POREZE U MEDJUGORJU. , ZATO VRIJEME CE POREZNA FBIH DA BLOKIRA RACUNE DOMOVA ZDRAVLJA U KONJICU.
, PA CEMO "JEDNAKOPRAVNO" DA UPLATIMO 6% SVIH UPLACENIH POREZA OVE DRZAVE, PA CEMO DA "JEDNAKOPRAVNO" DA POTROSIMO +33% BUDZETA BIH, TAKO STO CEMO JA CAVARA, BEVANDA I KRISTO DA SE "JEDNAKOPRAVNO" KUPIMO AUDIJE NAJNOVIJE ZA 300k "JEDNAKOPRAVNIH" IZ POREZA ISKAMCENIH MARAKA. TO JE NASA GARAVA I "JEDNAKOPRAVNA" APARTHEID POLITIKA! AKO NE BUDETE "PRISTALI" ONDA CEMO DA ZOVEMO LUDOG MILOJKA SA PANTOVCAKA DA VAM ON PROZBORI PAR O BASCARSIJI!
Alija Izetbegovic je u Istanbulu a kasnije u Rimu pristanee na naziv Republika Srpska.ALI UZ USLOV DA SE NASTAVI KONTINUITET medjunarodno priznate RBIH sada BIH. To znaci entiteti deFacto posjeduju teritorij.Ali BIH posjeduje deJure.Za laike mozes praviti hidroelektrane ali moraju potpisati i neki sa nivoa BIH.
Ne treba nama niko "podrzavati suverenitet". Osim nas samih!
Bosanci su glupi ako ne iskoriste ovu pozornost svjeta i ne ukinu Dejtonsku ludacku koslju.Stvore vrate sekularnu gradjansku drzvau jedanku za sve narode gradjane koji zi´ve jednako na citavom prostoru.
Logaru receno sta se ocekuje od Slovenije, okrenuti ledja Dodiku
Zeljka cvijanovic na aparatimA
suverenitet je neupitan, upitna je buducnost ukoliko se nastsvu otimat tudje funkcijr, preglasavst i slicno
Dobro je pajdo nek si podržo al nemoj previše.Strunićeš se.
Samo NATO u Brčko i mirna Bosna
🤣🤣🤣
Suverena država Hrvata,Srba i muslimana