Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napadnite više,al su dosadni svaki dan te napadaju pa napadaju,jel su Rusi njima došli na Meksičku granicu u Tihuanu da govore Meksikancima evo napadamo Kaliforniju i tako svaki dan da lože Meksikance,
u švedskoj smo skloništa očistili.
jah, eto sad.
biće,biće
priča se priča da Rusi dolaze i tako 70 godina.
Zadnji put kad su dosli ostali 45 godina.Tako da ako sada slucajno dodu bojim se da nece zeljeti nazad.Bolje neka ih tamo gdje su i ne prizivati ih.Ne cackaj mecku,ni Amere,ni Ruse,ni Kineze.Ko god dode i kad dode mi cemo platiti naj vecu cijenu na kraju uvjek.
Putin - odgovirit ćemo snažno i asimetrično kao nikad u istoriji.
Jel moguće da klix ne čita dark net ? Pa tamo Rusi već najavljuju prekid neta ako se pravo zakuha - neka vala dosta je i klix hajrovo.
ispali nuklearke putine nek ide sve u pm.
znači ameri ponovo i ponovo iz decenije u deceniju - proljevanje krvi za svoje interese.
da ne osvanemo bez neta ?! Priča se svašta jebga.
Švedi se usrali imam tetku tamo protjeranu iz IB. Kae ako ne bude rata eto nas u maju.
Astrološki smo u ciklusu velikog rata i kriza svake vrste.
Rusi su nepredvidljivi i to Bidena ždere.
Ma Ukrjinci nešto kuhaju pa će okriviti
Ruse - stara taktika za praznoglave narode.
spremite se počinje zemljotres jači od od Tonge 1000x ...